Frissítés 2011.11.29-én, 18:20-kor: Nem értem, nem értem, nem értem. Vagy inkább értem. Félelem. Ez lehet az oka, hogy a rendőrség épületében sem tudták/akarták megvédeni az áldozatokat, nem merték. És csak a félelemmel tudom magyarázni azt is, hogy egyetlen udvarhelyi médium sem foglalkozik az üggyel. Azzal, hogy 2011. november 25-én, pénteken este Pui Béla és bandája a városközpontban bántalmazott embereket.

Frissítés: Időközben az uh.ro és Székelyhon is foglalkozott az üggyel, feltehetően csak megelőztem kicsit őket.

Bár rendelkezésemre áll a fiatalok tanácsülésen elhangzott vallomása, kérésükre ebből a felvételből kivágtam az ő hangjukat, mint mondják, félnek, féltik a családjukat. Mint ahogy a politikai villongásokat is kiirtottam a hangfelvételből, ezzel foglalkozzon más.

Röviden a történet: Péntek (2011.11.25.) este 22 óra körül a Márton Áron téren kb. 10-en várták őket, és kettőjüket a hármasból bántalmazták, többek között ifj. és id. Pui Béla, Varga Balázs, P. Arnold, Botházi Szabolcs, Nagy Tamás, akik ellen feljelentést is tettek a rendőrségen. Mint elhangzott - és ez hangfelvétel is rögzíti -, az ütlegeléskor rendőrségi járőrautó is felbukkant a helyszínen, de mikor meglátták, hogy mit történik, hogy éppen vernek valakiket, angolosan távoztak.

A rendőrség udvarán és épületében id. Pui Béla és Varga Balázs szinte tettlegességig fenyegette az áldozatokat, még a rendőröket is lökdösték, a rendőrök pedig azt mondták: kerüljék a túlzott részletességet a feljelentésből, az senkinek nem tesz jót. Mondhatnánk azt is, hogy le akarták beszélni a fiúkat a feljelentésről. (Időközben a Hargita megyei rendőrség is közleményt adott ki az esetről.)

Fontos, hogy a verekedést a polgármesteri hivatal kamerái rögzítették, és Bunta Levente polgármester ígérete szerint a videó- és hangfelvételeket a sértettek rendelkezésére bocsájtják, valamint jogi támogatást is adnak nekik, jelentsen ez bármit is. Állítólag a felvételeket kiadják a helyi sajtónak is. Nos, ezt kíváncsian várom, különösen az érdekel, hogy az arra járó rendőrautó felbukkan-e a felvételeken? Ha igen, érdekes nyilatkozatoknak nézünk elébe. 

A székelyudvarhelyi önkormányzat ezzel kapcsolatban nyilatkozatot is fogadott el, melyben ugyan nem szerepelnek nevek, de a lényeg benne van. Közreadom a nyilatkozatot, hamarosan hangfelvételekkel is jövök, ha minden igaz.

Az is elmond valamit, hogy bár nem felhőtlenül, de minden frakció támogatta a nyilatkozatot. Az ügyben tartott rendkívüli tanácsülésen történteket az uh.ro tudósításából kihámozhatod, de ne számíts valami nagy durranásra. Udvarhelyen a puliszka még nem robban.


Nyilatkozat

Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Önkormányzata felháborodással és megütközéssel értesült a november 25-én, pénteken este a városközpontban történt eseményekről, amikor három udvarhelyi fiatalt bántalmazott egy randalírozó csoport. Mi több, felháborítónak tartjuk azt a tényt is, hogy a rendfenntartó szervek nem nyújtottak kellő védelmet a fiataloknak, amikor azok jelentkeztek a rendőrségen, hogy bűnügyi feljelentést fogalmazzanak meg.

Nem tartjuk elfogadhatónak azt a tényt, hogy már nem csak az utcán, de a rendőrség épületén belül is fenyegethessék Székelyudvarhely békés polgárait, akik éppen azért fordultak a rendfenntartó szervekhez, hogy az őket ért sérelem jogorvoslása érdekében a törvény szerint járjanak el.

Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint Székelyudvarhely első számú közképviseleti testülete, szolidaritást vállal a bántalmazott fiatalokkal, és felkéri a székelyudvarhelyi rendőrséget, hogy haladéktalanul széleskörű és teljes kivizsgálást végezzen ebben az ügyben, a fejleményekről pedig tájékoztassa Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Önkormányzatát.
   
Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Önkormányzata

Székelyudvarhely, 2011 november 28.

Megjegyzés: Névazonosság miatt P. Arnold nevét mindaddig nem használom teljes vezetéknévvel, amíg pontosabban be nem sikerül azonosítani.
 
 


Comments

bb
11/28/2011 5:09pm

http://uh.ro/itthon/kozelet/8126-megvertek-harom-fiatalt-a-marton-aron-teren

Reply
Cargo
11/28/2011 5:30pm

Egyetlen udvarhelyi medium sem foglalkozik az üggyel? Az uh.ro most közölte le...

Reply
007
11/28/2011 6:04pm

Holnap benne lesz a hir a roman mediakban is ( foleg TV csatornak hirei kozott ). Talan az idei ev egyik legmediatizaltabb udvarhelyi erdekeltsegu hire lesz. Sajnos? Velemenyem szerint nagyon is sajnalatos, hogy fiatalok "boren" csattant az "ostor". Vajon ezt is megusszak a bantalmazok? Most mar nem!

Reply
Kiaz az te ?? (pui)
11/28/2011 8:25pm

Pontot az i re !!! itt nem rendorseg kell hanem egy csoport aki igazsagot szolgaltat ... fold ala veluk !

Reply
xyz
11/28/2011 8:52pm

Ide jutott a szep kis varosunk, de elobb utobb mindenki megkapja ami neki jar.

Reply
ujsagolvaso
11/28/2011 9:25pm

Itt vannak a nevek a holnapi HN-ből: „Éjjel bárkit kitámadhatnak?” – kérdezték a tanácsosoktól, majd azt is tudatták, hogy – bár utolsó megoldásként bántalmazóik le akarták őket fizetni – bűnügyi feljelentést tettek, mint a tanácsülésen sorolták: „ifjú és idős Pui Béla, Varga Balázs, Pál Arnold, Botházi Szabolcs és Nagy Tamás ellen”.

Reply
.
11/28/2011 9:28pm

Pui az idos a Kossuthban lefejelt egy idegenvezetot, a mento kellett elvigye. Aztan a gyereke tanarat az iskola teruleten bantalmazta. Ez is szepen elhallgatva...

Reply
69
11/28/2011 9:41pm

Laci ezt a nyilatkozatot nem tudnad elkuldeni valahova fennebb, pl a megyei rendorsegre, hogy tudjak meg masok is, hogy mi zajlik itt? Azert van rend Udvarhelyen, es nem szivarog ki semmi rossz hir mert a ket semmihazi zsarufonok vedelmet nyujt az egesz alvilagnak. Mert itt Jere Feri es Nitica is ugy tancol, ahogy ezek a semmihazi eloskodok futyulnek...

Reply
78
11/28/2011 10:11pm

Hajra Laci, te mar jo ideje megmondtad hogy tenni kellene itt valamit a valtozasert.

Reply
szőkelaci
11/28/2011 11:41pm

Megvallom, gondolkodtam azon, hogy eleget tegyek-e a fiúk kérésének. Nyilvános ülésen hangzott el vallomásuk, tehát szakmailag semmi hibát nem követtem volna el, ha kérésük ellenére közlöm. Mégis, mivel az a cél, hogy az áldozatokat védjük, amennyire lehet, mégis figyelembe vettem a fiúk kérését. Csak ne álljanak el a feljelentéstől! Helyettük én nem tehetek feljelentést. Sajnos.

Reply
verszi
11/28/2011 11:44pm

http://www.verszi.ro


csakhogy viduljunk is kozben

Reply
balint
11/29/2011 12:16am

Csinaljunk egy tuntetest a rendorseg es a polgarmester semmittevese ellen! en ugy gondolom lennenk jo paran! meg kell szervezni....!!!!

Reply
Egy uffos.
11/29/2011 1:07amBunta mibe kételkedett?????? AKI NEM ISMERI, NEM IS SZERETHET VAGY NEM "NEM SZERETHET" SENKIT VAGY SEMMIT"

Közöd nincs Udvarhelyhez!
Üres halandzsa.
Jakab Attila miért tudott egyértelműen beszélni? Mert udvarhelyiekkel vette magát körül egész életében, fiatalokkal dolgozott egész életében, és tudja milyen érzés, mikor egy paraszt hátulról fejbebassza egy sörösüveggel.
Ezért!
Akárki mondhat bármit, egy ilyen ember nem hajtott volna el az autóval, ha arra jár per/pillanat.

Bunta a fiatalokra akarja bízni az ügyet, oldják meg, tessék, itt a videofelvétel, gyertek adjátok be a kérvényt, és ha kéritek szépen akkor oda is adjuk nektek....
Örülök, hogy hallottam a hangfelvételt, örülök, hogy vannak még odaát. Udvarhelyre nem politikai eszmefuttatások kellenek és objektív közmondások vagy definíciók! Hanem székely legények, akik nem szarják nyakon, hogy a gyermekeinket verik a cigányok az utcán! - A Márton Áron téren....

Reply
Pali
11/29/2011 8:42am

Azt nem értem, hogy amit a város kamerái rögzítenek, azok miért nem hozzáférhetőek legalább néhány napig visszamenőleg. Annyira titkosak? Hisz közterületen készülnek.

Reply
János
11/29/2011 10:01am

Az előző témánál kérdeztem, hogy kiket vertek meg a cigányok akkor pénteken az Emlékezés parkja mellett. Amit én láttam, az délelőtt volt kb. 11-12 órakor. Akkor is cigányok vertek meg fiatalokat, és a rendőrség is megjelent. Azt jelenti, hogy aznap két, cigányok által kezdeményezett balhé volt... vajon összefüggés van a kettő között?

Reply
monitor
11/29/2011 10:09am

Na nezzeg Belu micsinaltal,verekedsz a rendorsegen,hangoskodol,pont most amiko Verszi befutott es magagatokra haragigyatok a tanacsosokot s rolatok ir az ujsag s a ceged is szinte nonprofit szervezet,ha hol a profit?En ha a hejjedbe lennek bemennek a tancsosokhoz s szolnek,hogy fejjezzek be mar ezt a hujeskedest met igyes gyengek az idegeid...

Reply
antiszemét
11/29/2011 11:25am

Udvarhelyen igenis vannak rasszisták, magyargyűlölő cigányrasszisták.

Reply
Dralisz
11/29/2011 11:56am

Mindenki fel Udvarhelyen, ez csak tovabb fog fajulni.Lassan mar penteken , szombaton ejjel fel a fiatal haza setalni a szorakozohelyrol , ha a varos kozpontjan kell haladjon.,mert a roma testverek, mint a verengzo hienak tamadnak csapatostul.A masik meg a rendorseg, baszogatni tudnak , igazoltatni es kekeckedni, de mikor ilyen problemak lepnek elo mar ok is "Kicsi Janos"-nak szamitanak.Mocskos szorosnyelvuek.

Reply
laza
11/29/2011 11:56am

Nem tudom miért félünk egy ekkora városban ??? Miért nem verödünk mi is össze és menyünk le a Márton Áron térre taposuk meg öket halám a rendörség oda merre majd jönni mikor mi magyarok lenénk vagy EZEREN.

Reply
szürke
11/29/2011 1:22pm

nincsmit varni bunta elvtarstol,akit az udvarhelyi alvilag a kezeben tart,mindegy hogy megfelemlites vagy barmi mas eszkozzel de ugy ugral ahogy ok akarjak,nameg ugye fel o is,mint sokmindenki mas(nevetseges belegondolni hogy vaegy elszant bunozo ha osszefog 30000 embert is rettegesben tud tartani,na de ez van,az amerikaik is tudjak mire kepes vaegy arab a repulokon-nalunk eleg egyket tetko,kis izom es egy diszkoban melozni kiverokent).Bunta elvtars az udvarhelyi kidobo(agybafobevero) brigadot tette meg a kossuth utca parkolasproblemainak megoldasara ezt is joltudja mindenki s senkise beszel rola.es kik a kidobok,na kik,maga az alvilag ,akik teritik a drogokat ,akik behajtjak a lovet mindenkitol aki kicsit is tisztessegesen szerzi,foleg azoktol elsokkent,es akik alig varjak hogy valakit agyba fobe verhesssenek(erotultengesre nemmindig eleg a konditerem,foleg ha az ember egy idegbeteg allat) es mindezeket buntetlenul,elvegre egy birodalmat alakitottak ki maguknak,amelyekben ok az urak,igyhat megtehetik.hihetetlen maga az ahogy az izomagyu,izommmjaos,strandpapucsos agyontetovalt allatok korbejarjak az uzleteket a kossuthban stb es mindenkire raszolnak semmmifele bemutatkozas(mondjuk nekik nem kell bemutatkozni) nelkul hogy holnaptol a jardan nem parkolsz megvane ertve,s akkor nezed hogy mivan? ha sokat nezel pof is lesz,vigyazz. es volt is egy par.itt egyeduli jo pont hogy kapott pui bela is egyet me a szemelyre szabott parkolojaban volt ami neki lehetett mindig akar a jarda is,elvegre a filleres mix az ove s a jarda is akkor,s udvarhely is,elvegre a kozpontban lakik mint az urak,ott az uradalma,megteheti.az udvarhelyi tisztesseges polgar megcsak dolgozik,dolgozik ,verestol verzo arccal hazamegy,enne ha lenne foga megragni majd korgo gyomorral lefekszik,elvegre koran kell kelni a holnapi felelemmel fuszerezett gyotrelemert.es ez ido alatt az urak.....

Reply
szemtanu
11/29/2011 2:14pm

Én is ládtam hogy le ereszkedett a gimitöl a rendörautó észre vette a verekedést és kicsi gondolkodás után befordult az iskola utcába és elhajtott.

Reply
Flashmob
11/29/2011 2:27pm

Egy-egy jol idozitett flashmob (villamcsodulet) is sokmindent megoldana, elsore nem feltetlenul kell eroszak, csak jo sok ember jelenjen meg hirtelen jokor es jo helyen.

Reply
polgartars
11/29/2011 3:54pm

Szoke Laci koordinalj ossze egy flashmobot a Pui rezidencia ele...lennenk elegen, hogy a figyelmet felkeltsuk es egy kis ingert valtsunk ki semmihazi bevandorloinkbol...

Reply
verkedes
11/29/2011 5:32pm

http://kukker.manna.ro/showvideo/3497 itt a kamera felvetel!!

Reply
Dns
11/29/2011 5:35pm

http://uh.ro/itthon/kozelet/8140-nezd-meg-a-verekedesrol-keszult-videot

Reply
Lacko
11/29/2011 5:57pm

Nem rendörség kell ide. Nem törvény kell ide. Láthatjuk mit nyujt a rendörség. A törvény is hasonlot fog nyujtani ,ha egyeltalán odáig beljut az ügy.

Polgári megmozdulás kell ! Ébredjetek Székelyek. Kié ez a város ????????? A mocskos rohad Puji féle cigányhordáké ?????? Fel kell gyutani a házukat ! Polgári tüntetést kell szervezni ,és kitoloncolni a városbol a rohadékokat .

Reply
Dns
11/29/2011 5:57pm

http://www.rtv.net/mai-multi-tineri-din-odorheiu-secuiesc-s-au-luat-la-bataie-in-fata-jandarmilor-video_5024.html

Reply
Jakab
11/29/2011 5:59pm

http://www.rtv.net/mai-multi-tineri-din-odorheiu-secuiesc-s-au-luat-la-bataie-in-fata-jandarmilor-video_5024.html

Itt a video.

Reply
a1 - observator
11/29/2011 6:52pm

http://observator.a1.ro/social/Batuti-in-fata-sectiei-de-politie_49875.html

Reply
Blu
11/29/2011 7:47pm

Felhaborito hogy az emberek, illetve az autok elszaguldanak mellettuk es senki meg nem allna... Ezek vagyunk mi, szekelyek. Ha lenne kicsi ver a pucankba, ki lehetne rakni innen ezeket a budos cigokat, vagy addig verni az egeszet h kezuk labuk lebenuljon. Mellesleg ha en arra jartam volna abban az idopontban autoval, tuti h atmentem volna annak a buziman Balazskanak a fejen mert mar en is kaptam tole pofot ;)

Reply
Embrio
11/29/2011 8:30pm

Tököm tele van már b....g , nem lehet este kimenni az utcára , mert ezek megvernek ? Az Istenit már neki . Molotov koktél be az ablakon.

Reply
Martonhazi Alfred
11/29/2011 8:56pm

Na, vegre az Antena 3 is foglalkozik az ugyel...hajra
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/824663/trei-tineri-au-fost-batuti-cu-bestialitate-in-fata-sectiei-de-politie-din-odorheiul-secuiesc

Reply
Balint
11/29/2011 9:02pm

Nos akkor ideje lenne egy gyulekezot fujni fiuk! Megszervezed Laci?

Reply
+ linkek..joooo
11/29/2011 9:09pm

http://www.ziarelive.ro/stiri/odorheiu-secuiesc-tineri-snopiti-in-bataie-chiar-in-fata-sectiei-de-politie.html#.TtU7VWMl2W4

http://www.ziare.com/miercurea-ciuc/odorheiu-secuiesc/tineri-prinsi-cu-droguri-la-odorheiu-secuiesc-985262

http://pescurt.ro/stiri-interne/odorheiu-secuiesc-tineri-snopiti-in-bataie-chiar-in-fata-sectiei-de-politie_29-11-2011_3678512

Reply
aggodo
11/29/2011 9:55pm

attol felek, hogyha ezt nem viszik tovabb az udvarhelyiek, akkor lecsendesedik mint Kobra ugye, vagy a tobbieke. Valahogy nem szabadna hagyni ezeket a gazembereket. Amugy latszik, hogy rengeteg gyava amber lakik udvarhelyen. Sot a polgarmestert beleertve, mert amikor Csikban Csibi megverette Szondit es a tobbi disznosag is kezdett kiderulni, akkor Raduly Robiek megeresztettek Csibit es leult szepen ( egy par evre)

Reply
puk
11/29/2011 10:01pm

Pui Beluka

Korábbi munkahely: nincs nem is lesz
Iskola: Benedek Elek Tanítóképző, Székelyudvarhely
Születési idő: 1994. április 14.

Reply
Ferenc
11/29/2011 10:26pm

Itt Online mindenkinek jar a szaja de megneznem ha tettre kerulne a dolog hanyan mernenek kialni ezek a kocsogok ellen. Ezt mindenkep torvenyes uton kell elrendezni. Ha nem lehet a helyi rendorseggel akkor a megyeivel es ha azzal se akkor megfelyebb kell menni. Amit maximumm tehetunk hogy kialyunk a gyerekek melett mindenaron es tamogassuk oket barmiaron hogy ne adjak fel a torvenyeskedest. Azoknak peddig akik itt Buntat veszik elo meg kellene gondolyak mirol beszelnek.

Reply
Noname
11/29/2011 11:31pm

Ferencnek igaza van! Teljes mertekben, akarmenyire is nagyoknak latszanak a fiatalok akik elszenvedtek ezt az esetet akkoris gyerek. Ha a felnottek nem allnak ki melletuk, nem varjuk hogy majd egy jobb udvarhely pottyan az olunkbe, mert a gyereket valami kell motivalja kell neki egy pelda kep akire felnez es aki megmutatja a helyes utat. Itt most szerintem az helyes ut az es a helyes tanacs az szamukra h alljanak ki magukert es ne hagyak elveszni az ugyet. Ebben ok nem hinnem hogy maguktol elore tudnak lepni, a mi segitsegunkre szorulnak ha kerik ha nem, es nekunk kutya kotelesegunk feltetel nelkul oda allani hozzajuk es tamogatni mindenben. Sok olyan ember van akinek ez egy harom napos sztori es mindent megiger csereben de nekik nem ilyenre van szukseguk, Hat mutassuk meg nekik h mi itt vagyunk, itt van SzekelyUdvarhely kozosege melletuk all es nem hatral meg! Mutassunk peldat nekik mutassuk meg h mi melletuk allunk! V.

Reply
László
11/30/2011 12:27am

Aggódó: Jót nevettem a Csibis történeteden. Őt nem a vaskezű városvezetés és nem is a bátor csíki nép küldte hűvösre. Ő csak igen nagy méretekben gondolkodott és túl nagy embereket akart maga alá gyűrni, ezért csukták le. Amúgy gyávák lennénk ? Szerinted mi lenne a bátorság ? Agyon kéne veressük magunkat ? 2000 lejnél többet hoznak a mocskos ügyletek.. És ne feledjük, elkaphatnak olyankor is, amikor sem bizonyíték, sem tanu nincs. Szóval én a gyáva jelző helyett inkább a realistát használnám. Aki reálisan átlátja ezt a helyzetet, belátja hogy egyedül tehetetlenek vagyunk. Mindenki érzi, hogy elkell takarítani ezt a söpredéket a városból, de nagyon nem okos döntés egyedül lépni, együtt kell!

Ferenc: A törvényes keretekkel az a probléma, hogy legtöbb ügy el sem jut a rendőrségig és ha el is jut, legtöbbször akkor is abbamarad. Ezt az ügyet is csak azért kapta fel a sajtó, mert ott volt az a bizonyos incidens a rendőrség udvarán és ez eléggé súlyosbító körülménynek számít, rávilágít sok dologra.. Ha a jogi útnál maradunk, ezek minden nap megtaposhatnak valakit, van rá pénz.. Örülök hogy szóbahoztad Buntát is:) Ő Udvarhely szégyene, a város első számú ribanca. Neki lenne elég politikai és egyéb befolyása is, hogy az ügyünk élére álljon. Sajnos ehhez az is szükséges lenne, hogy egy kicsit is érdekelje a városunk, meg persze szükség lenne egy gerincre is.

Addig üssük a vasat, amíg meleg! Most kell lépni, fogjunk össze! Senkinek sem kell, hogy egyedül csinálja! Akikkel szemben állunk, azok sem egyedül vannak..

Reply
18 éves
11/30/2011 5:42am

Pui az idos a Kossuthban lefejelt egy idegenvezetot, a mento kellett elvigye. Aztan a gyereke tanarat az iskola teruleten bantalmazta.Csikszeredábol is voltak rendorok amikkor megverte Pui az egyik volt adosát és még a butorokat is elhorták akkor is minimum heten volt a banda abol se lett semi ,én is szemtanu voltam akkor amikor a rendor autoval jott egy fiatal gyerek a koszpontba és Pui B akkor is szinte megverte a rendoroket hogy engedjék ki a kocsibol a gyereket hogy rendeze el a dolgát mert a bandája belekotott az autoban ulo gyerekbe ,a rendorok felirták a 6 fiatal bántalmazo nevét és uttána semi ennyi.Bunta ha eros lenne annyit kellene csinájon hogy kilakoltatni mert nem a saját lakása hanem bért kéne fizesen amit nem fizet,Ez is szepen elhallgatva...Fogjunk ossze mi fiatalok akik nagy menok vagyunk a diszkoba és mutasuk meg hogy ossze tarunk December 3 án találkozzunk a patkoba este 7 kor ahonnan elmegyunk a lakásához egyelore békésen ne halaszuk hoszu távra mert ez is elfelejtodik,tehát hiresztejétek Dec 3 este 7 kor a patkoba.

Reply
hello
11/30/2011 7:35am

Most kellene elzarni a nagy Pui-t s akkor a kicsit lehet dongetni!! Minden nap egy rendet raraknek a kossuthban :))

Reply
khm
11/30/2011 7:40am

meg van egy video felvetel szerintem.... mivel hogy a rendorsegen is vannak kamerak.... biztos vagyok benne hogy erdemes lenne megszerezni:)

Reply
antiszemét
11/30/2011 8:53am

Arra lennék kíváncsi, hogy ha magyarok vernének cigányokat, akkor a hatóság hogyan reagálna?

Reply
istvan
11/30/2011 9:44am

Nagyon lenyeges lenne egy megmozdulas, csak bekesen meg kellene szervezni, celzottal ez a banda ellen.Sokan lennenk csak jol elo kellene kesziteni.

Reply
istvan
11/30/2011 9:46am

Ferenc mi az hogy hanyan mernek odaalni, 89 ben mekkora ero ellen fordult a nep, akkor nem Pui Bela ellen fordult Udvarhely nepe hanem esetleges fegyveres erok ellen.Mirol beszelsz nem tudod hol elsz haver

Reply
furci
11/30/2011 10:48am

Nem vagyunk mi virtusosak, csak VIRTUSKODOAK ahogy Kanyadi Sandor is megirta.... Sajnos

Reply
VILL
11/30/2011 11:20am

Szerintem a rendorfonok, innen tudja meg, hogy ha valami bunozes tortenik a varosban. Sot szerintem van egy ember aki hivatalbol kell olvasa a feket feheret:)) Amugy ez banda rohog a markaban, melyik az a birosag aki elfogadja aezt a video felvetelt? Egyik sem. Apropo, ha azt mondanak hogy nem ok voltak, es a gyerekek hazudnak, vagy osszetevesztetek oket, meg karteritest is kerhetnek zaklatasert.... Csak igy tovabb Gazember bunozok, ez az orszag a tietek! Lopjatok, ussetek ki egy mas szemet, mert az egesz eletetek egy NAGY szemet. Ha meg valaki azt akarja biyonyitani, hogy nincs ebben mar valasztasi kampanyszag, az nagyon megvan hulve, es hulyulve...

Reply
Hagyjuk a politikat...
11/30/2011 11:25am

12:45 Nitica: "Nem szeretnénk roma-magyar konfliktust, mint tavaly Recsenyéden".
A Recsenyédi konfliktusról annyit , hogy Recsenyéden vannak még romák és ellenük nem volt panasz , sőt ezek a lovász cigányok már kiviselték maguk itt Udvarhelyen is főként a szomszédos szombatfalvi romákkal. Nem volt etnikai alapú konfliktus. Elég közhelyes az etnikai kártyát kijátszani, fölég , hogy magyarok a sértettek. Udvarhelyi fiatalok emlékeznek arra amikor Balázska egy Logannal száguldozott a városban a rendőrség előtt is,ami fölöttébb gyanús egy igazi belső vizsgálat tenné helyre a dolgokat mondjuk a Bukaresti belső ügyesektől.

Reply
Istvan
11/30/2011 11:31am

Mikor lessz ciganyveres szoljatok jovunk nem olyan kemenyek ezek

Reply
isti
11/30/2011 11:34am

uzenem a mocskos ciganycsurhenek hogy amelyik az utamba kerul eltorom en is neki az orat

Reply
IMRE
11/30/2011 12:17pm

Mindenkinek jar a szaja de miert nem fogunk ossze ok vanak 100 kb mi pedig a tobbi udvarhelyi lakos . Miert nem tudunk mi is osszefogni ahogy ok es kitaposni a belukot , halam akkor a rendorseg mitt csinalna vajon elhuznanak a sutyiba vagy megalnanak es kerdore vonanak minket ????
Nem az elso dolog hogy ezt csinaljak a rendoroknek is benne van a kezuk.
En a rendoroket mind lecserelnem es Craiova-rol hoznak ide legalabb 500 !!!! Ja es a mienket bekuldenem hjetuk

Reply
verekedes
11/30/2011 1:48pm

Azt mondja a felvételen Bunta ur, hogy ahogy a fiatalokat nézi tényleg baj van?????????? hat ez hol el??????
Minden ki tudja, hogy a rendőrség összedolgozik a maffiával....... Itt mar reg baj van, csak mindenki hallgat vele.... Most kell osszefogni és rendet rakni, mert a rendőrsegre nem szamithatunk.

Reply
isti
11/30/2011 2:42pm

dec 7 en le kene menni es osszetorni mindent a ciganynal mint 89 be.ott leszek

Reply
EZ KELL IDE
11/30/2011 2:58pm

Udvarhelyre nem politikai eszmefuttatások kellenek és objektív közmondások vagy definíciók! Hanem székely legények, akik nem szarják nyakon, hogy a gyermekeinket verik a cigányok az utcán! - A Márton Áron téren....

Reply
szőkelaci
11/30/2011 4:54pm

Azért ugye tudjátok, hogy nem mind romák, akikről beszélünk? P. Arnold alias Kicsi Bitbull sem az! Szóval, ne engedjük olyan könnyen szabadjára a fantáziánkat. Ha kérhetem.

Reply
udv
11/30/2011 6:36pm

Nagy Tamas s Pitbull sem cigany de egy barati tarsasag veluk evek ota!!!

Reply
xyz
11/30/2011 8:07pm

kutyaval laksz, kutyava valsz, tuzet nekik !

Reply
kobold
11/30/2011 8:55pm

nagyon dihajzom hogy a fiatalok szembeszaltak ezzel a csoportal es nem hagyjak magukat megfelemliteni. de az teny ,hogy emiatt sok problemajuk lessz, sokat fogjak oket fenyegetni, talan meg tettlegessegre is sor fog kerulni meg,minden olyan mocsok dologgal ami ilyen ugyekkel jar. Jo vlt hallani hogy a tanacs szolidaritast vallal, tamogatja oket mindenben( a bantalmazottakat ). az en velemenyem az hogy mi varoslakok is kene valahogyan, valamilyen szinten tamogassuk oket ki kene allni mellettuk mert meg ezutan jon a neheze. Sok erdekes velemenyt lehet olvasni itt, sok a nagyszaju ember ... de mikor erkezik el az az ido mikor teszunk is valamit az ilyen problemak ellen? mikor lessz elegunk a Ci.... uralombol es cselekszunk? mikor vesszuk fel a harcot? mikor jon letre legalabb egy olyan csoport ebben a Szekely varosban aki tesz is valamit az ilyen emberekkel !

Reply
sanyika
11/30/2011 9:36pm

Reply
Raro
11/30/2011 10:01pm

Penteken 7 kor a patkoban gyuljunk ossze minel tobben, mar vagyunk egy paran.

Reply
Puk
11/30/2011 10:27pm

Seggnyalok ugy a kicsi kutya mint a Nagy Tamas seggnyalok futtnak utannuk mint a pincsi kutyak s ilyen helyzetekben Pitbullnak erzik magukat s egyenkent mint egy egy pincsi. Itt nem lesz semmi ebbol max ha par bator gyerek kezdemenyez egy olyant hogy leverjuk oket ha kell hetente amig meg nem huzzak magukat normalis ember modjara.

Reply
LakatosNintendó
11/30/2011 10:28pm

Nos...ez a banda,bár jobb szó rá a horda,még taknyos kölyök korukban párszor betaláltak holmi ürüggyel,aminek jó pár pofon és seggberúgás lett a vége,csakhogy akkor azt ők kapták.A vége az lett,hogy 100 méter után már jött a megtorló delegáció,egy idősebb generáció,akik ugyebár ha nem unták volna a sok futást,bizony rendesen elvertek volna.Balázskát rendszeresen kiröhögtük a butasága és együgyűsége miatt.Abban egyet értek a hozzászólókkal,hogy össze kellene fogni és megmutatni nekik,hogy hol is van a helyük,de a tendencia azt mutatja,hogy a szándék megvan,viszont semmi más nincs.A félelem nagy úr,érthető ha sokan féltik a családjukat...de az a kérdés,hogy jobb-e félelemben élni és nevelni a gyerekeket,vagy egyszer odaállni és megteremteni magunknak a nyugalmat.

Reply
@!@!
12/01/2011 12:42am

Mi ez itt emberek...szervezzük, hogy mit tehetnénk ellenük? Hova került a világ, hol vagyunk mi? Egy utolsó amerikai gettóban, ahol az emberek már nem csak a mindennapi megélhetésért küzködnek hanem azért is hogy végig tudjanak menni az utcán épségben? Igen, ahogy látom ezek a "kisebbségnek" nevezett szinesbőrüek ott érzik magukat, azt hiszik, hogy ők az amerikai négerek...hát ha jól szemügyre vesszük, lehet van hasonlóság. De térjünk csak vissza egy kicsit a kisebbség szóra. Mi az hogy kisebbség? Ezek szaporábbak a tengeri malacnál...Igen! Mi itt Romániában kisebbségben élünk. Mint magyar...De ők nem nevezhetőek annak. Bár ha hozzájuk érsz, már futnak az államhoz, hogy mint kisebbségi népet, bántalmazzuk őket...persze erre van eszük, de ahhoz, hogy egy kicsit tanuljanak, egy kicsit művelődjenek, vagy csak simán tanuljanak meg beszélni...ahhoz nincs eszük...vagy csak hogy dolgozzanak akkor. Áááá nem...inkább kiállok a NonStop elé, elszívok egy csomag cigit, és közben az összes mozgó lénybe belekötök, és ordibálok nekik kezdve a taknyos 10 éves gyerektől fel a 80 éves papáig...mindegy az, csak legyen fehér, és legyen egy olyan, aki ad magára. Pénzt is tudok keresni. Vannak akik lopnak, vannak akik csalnak...mindegy az, csak legyen egy fekete Audim, vagy egy zöld kabrióm ami rohad szét, lényegtelen...
Nemis tudom már hol lehet keresni ennek a forrását...én nem tudom mi volt régen, hol voltak ők, mit csináltak, és hogyan. De azt tudom, hogy nagyapáink nem ismerték ezt a népet. Ki okolható akkor?
Na meg ez a rendőrség... REND+ŐRSÉG... Van azért súlya ennek a két szónak amit összetettek nem? Lehet aki annakidején összetette ezt a két szót, tudta is hogy mit jelent, sajnos mi már nem, csak tudjuk, hogy így hívják őket és pont. Mostmár napjainkban saját magukat sem tudják megvédeni. ***

Reply
@!@!
12/01/2011 12:55am

*** Folytatnám...

Eltűrik, hogy kapnak egy két pofot, meglökik őket, de hát mindegy az. Én végzem a dolgom mert Rendőr vagyok. (annak nevezem magam) Mit is csinál pontosabban? Általánosítva: megy az úton, igazol, neveket írogat, kötekszik, bünteti a szegény embert, alszik a Loganbe meghúzódva két ház közé, kocsmázik a TikTakba... De ha látok három MAGYAR embert akit ütlegel 10 retek, azt végig nézem egy csomag szotyi mellett... "Nézd bari, ma éjjel ebben a nagy hidegben mi is esne jobban mint egy kicsit mozizni, aztán megyünk tovább, mi nem láttunk semmit"...Reggelig lehetne storyzgatni.

Sajnos odakerültünk, hogy szavunk az nem lehet, sokszor még a magyar is ellenünk van, vagy tartózkodik (hadd ne mondjam kik azok, a tanácsüléseken néha kiderül), a REND+ŐR nemhogy a rendet nem őrzi, még az embert sem (vagy csak a magyart?), sőőőt a legújabb, még magát sem! Ha kicsit gyülekezünk, teszünk valamit, akkor már bántjuk a kisebbséget. Hova forduljunk, kihez, mikor, mennyiért?
Az a gond, hogy amíg fölül/háttérben a nagy emberek diktálnak, addig a kis magyar ember kussol és dolgozik...és küzd tovább a napi megélhetésért...és küzd tovább hogy végigmenjen az utcán...és csak dolgozik...szépen perkálja a fizetése egy részét az állampapának, aki majd szétossza azt a pénzt a romáknak, hogy szegények éljenek...és folytathatnám ezt a remek kis körforgást, hogy a lisztet és a cukrot amit kapnak, azokat hol adják el és kinek...de nem folytatom mert álmos lettem.
Végszóként a lényeg, hatalmas por kavarodott, és adja Isten, hogy ne most is mi húzzuk a rövidebbet!

Reply
@!@!
12/01/2011 12:57am

U.I. : Nem igazán olvastam bele a kommentekbe, mielőtt leírtam volna a mondókám, szóval bocsi, ha ugyanazt leírták előttem, és bocsi ha valakivel nem értenék egyet. Az én magánvéleményem megosztottam, aztán mindenki tegye ahová érzi.

Reply
anonim
12/01/2011 1:31am

Valojában itt városunkban tényleg nagy probléma van a rendfenntartó szervekkel mivel én is szemtanúja voltam mikor a fent említett emberek mármint P.B és társai egy hasoló helyzetben kezdték lökdösni a rendőröket és azok fülüket farkukat behúzva meghátráltak . Valójában az ilyen problémákkal szemben kellene a rendőrség felvegye a kesztyűt és nem arra kellene koncetráljanak , hogy minél több zugivó fiatalt büntessenek meg. Ha fordított lett volna a helyzett akkor arra a három srácra nem csak a rendőrség büntetése várt volna , akik persze rájuk fogtak volna minden (pl.rasszizmus stb.), hanem még a megtorlás is P.B bandája részéről...

Reply
SzaciVer
12/01/2011 7:00am

Fiuk en ugy hallotam, hogy Pui a rendorseg udvaran utlegelte a fiatalokat a rendorok szemelatara es a rendorok asztmontak, hogy ok 1500 Ron-os fizetesert nem fognak szemejeskedni.
S a rendorok a sracoknak konyoroktek, hogy ne irjak bele, a declaracioba , hogy a rendorseg udvaran vertek meg oket mert bajba kerul a rendorfonok s mindenki.Eleg szomoru P.Arnold a CIGANYOKkal baratkozik...Valaki a fiuk mele kene aljon....

Reply
SzaciVer
12/01/2011 7:04am

Ki hagytam az elobb ,hogy te ilyen rendoroket akkarsz jutalmazni,semihaziak.A szegeny embert buntetik s verik,S a nagyfiuk csak jatszodnak veluk.

Reply
Porsche Endre
12/01/2011 7:20am

Az a baj, hogy sok a fehér cigány udvarhelyen, valamit kell tenni ellenük, és törvényes úton már nem lehet, mert ahogy már sokan előttem elmondták, az egész rendőrség a kezükben van. Fel kell háborodjon a nép és össze kell fogjon ellenük.A felháborodás sok embernél megvan már, de az összefogás hiányzik, hiába maradunk egy álnév mögött elbújó, mellünket verő kommenthuszárok. Tenni kell emberek, ki kell menni az utcára, nem szabad ezt annyiban hagyni.

Reply
Bunta egy senki
12/01/2011 7:37am

Bunta nem mas,mint Udvarhely szégyene, a város első számú ribanca. EZ TENY ES VALO !!!

Reply
...
12/01/2011 9:07am

http://erdely.ma/kozeletunk.php?id=105324&cim=tanacsulesen_vitaztak_szekelyudvarhely_ketes_kozbiztonsagarol_audio
Szegyen s gyalazat hogy egy ilyen ugyrol egy varos polgarmestere igy nyilatkozzon, holott mindenki jol tudja elozmenyek nelklul tortent s nem 4-5 fiatal pofozkodott hanem 3 fiatalt vert meg egy 7 tagbol allo bunbanda...( Fosos korrupt senki ez a polgarmester)

Reply
Egy székely atyafi
12/01/2011 9:43am

Üdv.
Hallgatva a Prima rádiot adják a sok Kárpátia számot, és teszik a nagy ''magyart'' és a nagy ellenálást, de csak ma, miközbenn a város központba a cigányok garázdákodnak, ezt mért nem emlitti meg a prima radio udvarhely annyit emlegettet elsö rádioja. ???

Reply
isti
12/01/2011 9:51am

mindeggy hogy cigany vagy sem jol meg kellene verni oket, mindenkepp kellene egy megmozdulas (nem eroszakos) ellenuk.Felkapna megjobban a media es megszorulna a hurok megjobban Nitica elvtars korul

Reply
Pixi
12/01/2011 12:17pm

Szerinted, hogy lehet valakit nem eroszakosan jol megverni?

Reply
bunta...bunta...bunda
12/01/2011 1:46pm

Laci, szerintem Buntának, s az RMDSZ-nek kéne mélyen utána nézz!!! Ott lesz a kutya elásva.....ahogy nézem a dolgok alakulását itt Udvarhelyen! Ez nem normális ez az ember... pillanatnyilag a vásárhelyi rádióban tett nyilatkozatara gondolok....

Reply
ugri
12/01/2011 4:12pm

Te Laci nem hozol ossze egy ujabb cikket a penteki talalkozorol??? este 7 patko... biztos sokan elmennenk...
na fiuk teszunk valamit vagy csak szajkaratezunk itt ????

Reply
18 éves
12/01/2011 5:01pm

most már kellene egy pontos dátumot és legyenek ott a bántalmazottak is és megyunk mi is de csak békésen most

Reply
Egy
12/01/2011 7:42pm

Sajnos ez van, ebben elunk!! A varos kozpntot ok uraljak! Hogy lehet ez, vazeg?! Felhaboritto!!! Nem az elso eset, hogy megvernek valakit es felelmitik a varost. Eggyikkuk sem dolgozik, nem fizetnek adokat, mi meg bankireszleteket es igazsagosan fizetunk mindent, bassza meg!!!Alami lakaosokban elnek ingyen, mi meg kuzkodunk alberletekben vagy nehezen megvasarolt lakasokert! A szocialis segelyt is tolunk kapjak!!Mert jar nekik. Hat ne harapd meg azt a kezet ami etet!!!Ezt nem ertik meg ezek a parazita nepseg!De biztos vagyok benne, hogy nem lessz semmi ebbol......Elfelejtyuk majd mint a tobbit, mert az udvarhelyi lakossag tul SNOBB ehhez.. Meg is ertem, senki sem kockaztat......Van erre torveny de rajuk nem vonatkozik. Mas videken mar kimentek volna az emberek az utcara es tettek volna valamit.......

Reply
kuruc
12/01/2011 8:07pm

http://kuruc.info/r/3/88723/

Reply
,jh
12/01/2011 9:43pm

hát igen ez egy nagyon kemény verés volt !!!! alvilági leszámolás ez!!:))))) Pesten hány percenként történik ilyen ?:)) komoly story ezen aztán lehet csámcsogni

Reply
443
12/01/2011 9:44pm

nem kéne Wersit hivni rendet teremtsen???

Reply
norad2
12/01/2011 10:07pm

Waum Péter · Kiemelt hozzászóló · MÜTF - még nics kész
MA volt egy rendkívüli tanácsülés ezzel kapcsolatban. Nem jutottak többre mint tagnap, sőt. Az áldozatok vissza fognak lépni szerintem. Sajnos, s így nem lesz vége ennek

-- ez komoly??

Reply
szőkelaci
12/02/2011 2:38am

Nem tudok összehozni, szervezni semmilyen tüntetést vagy találkozót, vagy flashmobot, ha nem vagyok/lehetek ott. Hogy nézne ki? Az a minimum, hogy én részt veszek rajta, nem?

Reply
Geheime
12/02/2011 2:50am

Márpedig egyet ne felejtsetek el. Törvénytelenség ellen törvénnyel nem lehet harcolni. (tudom, hogy visszásan hangzik, de gondoljatok bele). Ezt csak úgy megsúgom nektek.

Reply
alias kovaxxx
12/02/2011 11:35am

A kicsi pitbull egy betlen negyedi feher cigany. es zsarolassal is foglalkozik a draga szentgyermek. O nem mas,mint a tobbi cigany seggnyaloja,csak remelni tudjuk,hogy szep tisztara nyalja mindig a fekete segguket.
Mar tobb alkalommal felhozta oket ide a betleni parkba es tobb fiatalt zsaroltak vertek meg. A rendorsegen is van egy nyaron elkovetett ugye,nyugodtan meg lehet a rendorsegen kerdezni,mert be van perelve csak eddig menekult a birosagrol is,csak hogy ne kelljen fizessen a draga ,mert az alkapocs csont tores + 8 nap a korhazban az nem kis semmiseg. Igy van-e pitbull haver ?? Most remelem jobb lesz az igazsag szolgaltatas es ezert a most elkovetett orrcsont toresert is fizetni fog vagy bunhodni !!! De ami kesik,az nem mulik es ahogy mondjak : ,, Isten malma lassan őröl " !!! De biztosan !!!

Reply
matyi
12/02/2011 12:43pm

ezek a rendorok komolyan mondom...2010.11.29.en hajnalban mentunk a betlen utcan felfele egy par haveremmel es valami csajokkal de mindegy nem ez a lenyeg hanem az, h egyszer jon egy rendorauto hatulrol, megall elkeri a szemelyiket tolunk, felirta a nevunket...es ezutam meg is fenyegettek, hogy ha lelepek a jardarol az azzal jar :"30 millio lej...s meg egy jo nagy veres"ezt pont igy monta a rendor. ezt pontosan 6-on hallottuk.... ezitan alkoszontek felhuzta az ablakot esa DUPLA FOJTONOS VONALON minden tovabbi nelkul megfordult az autoval(ez az udvarhelyi rendorseg):))

Reply
Anonymous
12/02/2011 1:51pm

Ezért közlekedek én viperával, ha egy ilyen banda jönne rám, legalább egynek eltörném valamijét. Lehet ők is elékapnák a " szerszámaikat" és ott helybe kiontanák a belem, de őszintén nem érdekel már. Tán ez ráébresztené az udvarhelyieket...igen, valakit meg kell öljenek ezek, hogy itt bármit mozdítson a nép.

Reply
Anonymous
12/02/2011 2:01pm

Jh, kit érdekel Pest? Ha már hasonlatot hozol fel, akkor vegyük Amerikát, hány másodpercenként késelnek meg valakit fityingekért? De Amerikában élünk, vagy Udvarhelyen? Ez a röhejes, hogy nem orosz/ukrán maffia uralja a várost, hanem pár pitiáner senki, verőlegények, és tőlük fosik több ezer ember. A homokba dugjuk a fejünket, elvagyunk a kis világunkba, amíg erőszakkal ki nem húzza valaki, akkor meg pislog a legtöbb ember, meg forrong a vére, hogy Hát ez felháborító?!

Reply
nyec
12/02/2011 2:17pm

Facebook-on kell megszervezni a flashmobot vagy tuntetest, mert az a legjobb eszkoz mivel lehet hirdetni a fiatalok es az emberek koreben. Csak meg kell szervezni es az info ott hamar terjed.

Reply
Gladiátor
12/02/2011 3:50pm

Aztmondom ,hogy legyen Alvilág udvarhelyen ... legyen mit bánom én , legyen Versace udvarhelyen , de akkor legyen a város hasznára is már ! Űzze ki ezeket az ocska cigányokat inenn , és még tegyen valamit a város javára.
Igy volt O.Atilla is anno , őt is tudták ,hogy gazemberkedik , de műgyepet csinált stb. Ezért senki nem szolt semmit . És Verszire is jobb fényt vetne ha cselekedne valami hasznosat.

Reply
12/02/2011 6:26pm

Bunta,egy aljas kijelenti nincs bunozes Udvarhelyen!Bunko!

Reply
Kako a korhazban
12/02/2011 6:52pm

Kako a korhazban van !!! hallottatok?
elkezdodott a kolcsonkenyerek visszafizetese !!! a cigok kezdenek lejarni,azokutan,hogy rengeteg tisztesseges szekelyember eletet tettek tonkre !!!
Isten malma tenyleg orolni kezdett igazsagosan es tisztessegesen !!

Reply
ITT AZ IDO...MOST VAGY SOHA
12/02/2011 6:56pm

Fiatalok!
Gondolom hallottatok a múlt pénteki támadásról Székelyudvarhelyen! A sértettek kiálltak a maguk- és a mi biztonságunkért! Mutassuk meg nekik, hogy mi mellettük állunk és támogatjuk abban, amit tesznek! Protestáljunk az agresszív magatartásforma ellen! Akinek fontos a biztonság megszerzése szülővárosunkban, azokat megkérjük, hogy holnap (szombaton, dec. 3-án) 15:00-kor legyenek a Vasszékely előtt egy fehér pólóval a kezében! Nem kell semmi mást tenni! Szólj minél több embernek, sok kicsi sokra megy, leszünk mi is páran!! Gyerünk fiatalok, fogjunk össze, mindent bele! Mutassuk meg az embereknek, hogy nekünk fontos a biztonságunk és mi vagyunk többen! Az erőszak nem megoldás! Kérjük a bántalmazottakat, hogy jelenjenek meg ők is! Küldd tovább légyszi! Fontos lenne mindenkinek....

Reply
xyz
12/02/2011 8:09pm

Fiatalok!Gondolom hallottatok a pénteki támadásról Székelyudvarhelyen! A sértettek kiálltak a maguk- és a mi biztonságunkért! Mutassuk meg nekik, hogy mi mellettük állunk és támogatjuk abban amit csinálnak! Ha mi nem állunk mellettük, akkor mit várunk el tőlük??? Akinek fontos a biztonság megszerzése Székelyudvarhelyen, azokat megkérem, hogy holnap(szombaton, dec. 3-án) 15:00kor legyen a Vasszékel...y előtt egy fehér poloval a kezében! nem kell semmi mást csinálni! Szolj minél több embernek, sok kicsi sokra megy, leszünk mi is páran!! Gyerünk fiatalok, fogjunk össze, mindent bele! Mutassuk meg az embereknek, hogy nekünk fontos a biztonságunk! Kérjük a bántalmazottakat, hogy jelenjenek meg ők is!

Reply
antiszemét
12/02/2011 8:11pm

Kíváncsi lennék, hogy Verszinek mi a véleménye az esettel kapcsolatban. A másik dolog pedig az, hogy Buntának meg Szásznak is van egy-egy cigány bandája, Kakó banda meg Pui banda. Amikor kampányoltak a választás előtt ezekkel figyeltették a plakát ragasztókat, plakát tépőket. Voltak is incidensek. Tehát ezektől semmi jót ne várjatok.

Reply
18 éves
12/02/2011 8:22pm

én holnap este 7 kor ott leszek a patkoba gyertek tik is mutasuk meg hogy mik is vagyunk,békésen

Reply
gergő
12/02/2011 8:53pm

Végre valami megmozdul Udvarhejen, ha későre is, és ebben nagy szerepe van ennek a blognak! de ne legyen belőle politika s nehogy a tanácsosok azt csináljanak belőle, mert az elöző polgármester alatt is ugyanúgy müködött minden mind most- sőt,a rablóbandák akkor tettek szert a vagyonukra, virágzott az uzsorakamat és a lakásmaffia. De van még egy fontos dolog, amit szőke laci jól megfogalmazott- a puliszka még nem robbant Udvarhelyen! Mert van egy olyan érzésem, hogy a székelyek már csak a szokásaikban és nyelvjárásukban székelyek, bizonyos értelembe már ugy gondolkoznak mint a románok- sajnos.. mert különbe már rég kifüstölték volna az ilyen kisstilü szarháziakat, akiket semmiképp nem lehet maffiának nevezni. Öregapáink, de még a nagyapáink is fofoghatnak a sirjukba, szegények.. akik végigcsinálták a világháborúkot és volt vér a p...ba, most szégyellik ezt az utódokat!

Reply
Vkalman
12/03/2011 5:24am

Nem ertem miert ez a ciganyozas ebben az esetben. A szentimre utcaban laktam, volt egy par cigany szomszedom; dolgoztak reggeltol estig, utana masodallasban segitettek a hazak korul es a kertekben. Nem vertek ossze vagy fenyegettek egyszer sem, soha nem loptak el semmit, pedig a hazam nem zartam tul gyakran. Nem mondom en, hogy a ciganyok tobbsege nem lop vagy munkamanias lennenek de gondoljatok at, hogy erzik magukat azok akikrol fennebb irtam.

Ebben az esetben is, igazsagtalan rahuzni a kozpontban lako cigany csaladokra, hogy veszelyesek stb. amikor a problemas szemelyek szinte kizarolag fiatalok es csupan tucatnyian vannak. Az is tudott, hogy sokkal tobb gondot okoznak a cigany csaladoknak mint a tobbi varoslakonak.

Reply
ibi
12/03/2011 9:26am

a felvetelen latszik hogy a sertettek megvarjak amig odaernek a randalirozok !?miert???Honnan tudtak a randalirozok hogy ok ott lesznek abban az oraban??!!Miert nem allt meg egy auto sem akik akkor ott elhaladtak,tobbek kozt egy par taxi is?!Miert nem fog ossze a varos es akinek "dolga volt "ezzel a bandaval tegyen feljelentest!!!!MOST JOTT EL AZ IDO!!!!

Reply
Pak
12/03/2011 10:56am

Itt egyedul Petho Attila aki kiall a varos mellet .... kakot is o verete le pik pak s Pui Bela is le lep a szinrol mikor o jelen van . Ha Verszi is kicsit tenne ezek ellen hisz nem hinnem hogy nagy kommak a cigokkal

Reply
antiszemét
12/03/2011 11:07am

Romániában is büntethetővé vált az uzsorázás

Mostantól öt évig terjedő szabadságvesztést és a pénz elkobzását kockáztatja az a magánszemély, aki üzletszerűen kölcsönöz másoknak, és kamatot számít fel érte.

További részletek: http://kuruc.info/r/4/88902/#ixzz1fSqtzoC3

Reply
18
12/03/2011 1:47pm

A RENDOROK A PATKOBA VANNAK MÉG CIVIL RENDOR IS VAN 14,48 KOR

Reply
Pontott
12/03/2011 2:06pm

Valaki egy linket ahonann Webkamerán figyelni lehet a Patkot ? Emlékszem régebb lehetett nézni , meg még a Bethlen negyedi parkot is .

Reply
18
12/03/2011 3:39pm

P.Béla és bandája várta a több mint 100 tuntetöt a központban ehhez szojatok hozzá és nem verekedtek össze hanem békésen elmentek egymás mellett,teli rendörökel meg zsandárokal de még civilen is voltak rendröeink.

Reply
én
12/03/2011 6:00pm

Ugyanolyan genyó parazita banda a rendörség is mint a pui banda!
Ki kell öket irtani egytöl egyig!

Reply
o
12/03/2011 6:24pm

valaki tud valmit a 3 orakkor tortent tunztetesrol

Reply
Cargo
12/03/2011 7:21pm

Az uh.ro írt a flashmob-ról és képgaléria is van. A fent említett webkamerák már rég nem müködnek, az uh.ro oldalán müködik csak a két kamera amelyik a körforgalmakat mutatja. Különben valóban gyenge volt a "reklám", mert én is utólag értesültem az egészről pedig neten vagyok mindennap és a munkámból adódóan mindennap terepen vagyok a városban. Facebook-on egyetlen felhívást sem kaptam ami erre utalna, hogy lesz vmi a Patkóban...

Reply
én
12/03/2011 9:14pm

A tüntetök civil és rendruhás "rendörök" kisérete melett végigvonultak a városháza elött,ahol cinikus érthetetlenséggel nézte végig a békés felvonuló fiatalságot ez a kiirtanivaló semmiházi féreg PUI BÉLA és BANDÁJA.

Reply
12/03/2011 10:23pm

Sajnalatos dolog, hogy ilyen dolgok toretennek Udvarhelyen!
Nehany kerdest szeretnek intezni a kozosseghez, meg ha azt az ellenzek is olvassa:
- ki az a 100 ember aki estenekent megjelenik, a Kossuth utca sarkan este 10h-tol , reggel 5h ig ott tartozkodik? en ennek az a 100 embernek felajanlok, havi 200 lejt. Igaz ez keves osszeg de remelem, hogy lesznek meg emberek akik tamogatnak es letrehozunk egy olyan biztonsagos Udvarhelyt ahol mindenki boldogan eli a hetkoznapjait, patkanyok es fergek nelkul.Leegyszerusitve, ha akadna nehany vallakozo aki heti, nehany lejjel tamogatna a mozgalmat az jelentkezzen, aki csak pofazni akar az inkabb hallgasson. Kuld tovabb ....
PS:
Az email cim Laci legyszives egyelore maradjon titkos: minel titkosabb annal, hatekonyabb tud lenni az akcio.De ha publikussa valik is leszarom :)

Reply
Karcsi
12/03/2011 10:42pm

Hat uraim onok tevednek! enis magyar ember,vagyok nem cigany parti,de,hogy ha az egesz dolognak az igazsag oldalat nezzuk,akkor eza Pui-nem is olyan rosz ember a,hogy le irjak !!!! Enis reszt vettem az Udvarhely Biztonsagaert (tuntetesen).... es Pui meg a bartjai csendben es szo' nelkul el vonultak a tunteto csoport mellet a nelkul ,hogy valakit bantalmaztak volna,vagy sertettek volna. !!! es jelzem ujra,hogy nem cigany parti,vagyok de minddig voltak s lesznek kissebb nagyobb ossze tuzesek,verekedesek akar magyar, akar cigany koztt (akar cigany,magyar kozott) !!! Ezt azert egy kicsit el tuloztuk de remeljuk,ugy a cigany mint a magyar tanultak belole es nem lesz tobb ijen. es Balazs Arpinak csak anyit szeretnek mondani,hogy nem ,vagyok elene azoknak a vadaknak amit a tanacsulesen felhozott , de ha igazsagos lenne akkor ki hangsulyozta volna,hogy vannak rosz s roszabb emberek mint ket nemzetbol ugy a magyar mint a ciganybol.!!! es ne feledjuk el azt sem,hogy a szocialis segejdben vannak magyar emberek is nem csak ciganyok ,es ez ugy a magyar mint a cigany oldalarol nem azert van mert nem szeretnenek dolgozni,vagy nem akarnak ha nem azert mert nem biztositanak szamukra munka lehetoseget !!! emlekezunk visza,hogy a CEAUSESCU idejeben ha valaki nem dolgozott azt be zartak 3-honapra es utana munka helyzel biztositottak ! de mivel,hogy az allamunk eladta,vagy privatizalta a sok munka helyet,az emberek munka nelkule valtak es igy szorultak szocialis segejdre !!! Es a masik ket vadal kapcsolatosan csak anyi szeretnek mondani Balazs Arpinak,hogy senkit ne vadoljon meg addig,mig nem tud biztosan,vagy bizonyitani a vad felhozasaban! tehat jelzem nem,vagyok cigany parti csak probalom merlegelni az egesz dolgot,es ha mindenki el gondolkodik normalisan akkor ra jonn,hogy szell fuvatlanul sosem indul. !!!!!

Reply
Cargo
12/04/2011 3:48am

Karcsi!
Annyiszor hangoztatod hozzászólásodban, hogy nem vagy cigánypárti, hogy már-már gyanús. Nos ha annyira nem vagy, mint ahogy írod akkor ezt a drága magyar nyelvet legalább alapfokon illene helyesen írni. Sokat lógtál magyaróráról anno?
Ami Béláék hozzáállását illeti: mégis mit vártál? Hogy annyi ember előtt nekiáll pattogni? Vagy megrugdos egyet-kettőt a sorból? Nekem ne probáld sem őt, sem a bandáját jobb színben beállítani, mert úgy látom nem tudsz vagy nem akarsz tudni semmit ezek viseltes dolgairól. Kérdezz bárkit, sokan tudnának neked felvilágosító órát tartani...
A segély részre meg inkább nem reagálok, mert csak felforr az agyvizem! Az ország dolgozó társadalma el kell tartson pár millió nyugdíjast, ami nem is lenne baj, mert ők életük során dolgoztak (!), nem úgy mint a cigányok akik lopnak ahol csak megfordulnak, és ezeket is mi kell eltartsuk. Mit gondolsz honnan kapják a szociális segélyt? Így van, az Államtól. És az Állam miből fizeti nekik a segélyt? Igen, a befolyt adókból és illetékekből. Nos akkor egy adófizető polgár joggal várhatja el, hogy biztonságban érezze magát ott ahol él és ne kelljen attól féljen, hogy pont azok lopják meg akiknek az Állam közbenjárásával ő fizeti a szociális segélyüket. Viszont ha nincs segély, akkor lopnak, ha van segély akkoris. Na találj ki akkor valami okosabbat erre...
És ha akarod tudni nekem sincs semmi bajom a cigányokkal amíg probálnak beilleszkedni, probálnak dolgozni és nem attól veszik el a pénzét aki keservesen megdolgozott érte. De mindenki előbb-utóbb megkapja ami jár neki és az ilyen Puibéláknak is lejár egyszer... Lehet már nincs is olyan sok idő addig...

Reply
:|
12/04/2011 10:12am

Kedves Cargo, szegeny nyugdijasok, kiket szerinted "el kell tartson" a dolgozo tarsadalom, mar reg kifizettek sajat nyugdijukat, ugyanis mig dolgoztak havonta vontak le toluk bizonyos szazalekot e celra. A nyugdij nem szocialis segely, ertsetek meg, te es Basescu! :) Tudom, nem ide tartozik, csak gondoltam pontositok. Ami ide tartozik az az, hogy szerintem a szavak ideje lejart es ideje, hogy forduljon az a kerek.

Reply
Puk
12/04/2011 10:26am

Karcsi... Te nem szabadott lett volna irj mert csak felmérgesitesz . Ha valaki rosszul lássa a dolgokat hát az te vagy!!!!! És igen nem igazán látszik, hogy tanították volna neked a magyar nyelvet !!

Reply
én
12/04/2011 11:13am

Szivesen olvasnám a PUI BÉLA hozzászolásait is!
Tudom hogy résen van,és minden kommentárról értesül.
Azt is tudom hogy analfabéta,de ha megkérné valameik pártfogoját,(például Buntát)biztos segitene neki.
Ha hamisnak találja a vádakat hogy ö a város utolsó büdös gazember cigánya, parazita aki becsületes emberek börén probál megélni,egy utolsó csotány akit már rég ki kellet volna irtani......akkor merjen ideülni és irni.(iratni).Ha pedig elismeri a vádakat ,akkor minél hamarabb haggya el a várost,és vigye magával a bandáját is.

Reply
én
12/04/2011 11:16am

Karcsi lenne egy kérdésem?
Elmebeteg vagy ,vagy Cigány?

Reply
....
12/04/2011 1:51pm

Itt egyedul te,vagy elmebeteg.

Reply
...
12/04/2011 1:53pm

(Es cigany is)

Reply
huhu
12/04/2011 3:08pm

Kedves nyugdíjügyben hozzászoló! Sajnos amit a mai nyugdíjasok kapnak, azt a pénzt az imf fizeti, mert amit levontak annó a fizetésükből, már rég elköltötték...

Reply
isti
12/04/2011 3:14pm

erdekes lenne egy ilyen eset a filleresbe he he he
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/incendiu-de-
propor-ii-la-sibiu-flacarile-au-cuprins-un-club-din-centrul-ora-ului-i-s-au-extins-la-un-restaurant-din-apropiere-16276.html

Reply
ibi
12/04/2011 4:47pm

Az elozmenyekrol nem beszel senki...csak egyszeruen megtamadtak es osszevertek?!EZ NAGYON ERDEKES !VALAMINEK KELLET HOGY TORTENJEN ELOTTE!!!!!errol miert nem beszel senki?Az erintettek irjak le mi okozott ekkora "haborut"Udvarhelyen,igazabol honnan indult az egesz?Kik hoztak ilyen rosz hirbe Udvarhelyt!!!! Ne hajitsunk senkire se kovet amig nem tudjuk a teljes igazsagot!En nem vagyok senki parti,nem vagyok udvarhelyi,csak kulso megfigyelo es nem ertem az egeszet,magneztem a felvetelt is,nem logikus semmi!!!A rendorokrol meg annyit hogy ha nem tesznek feljelentest az emberek nem tehetnek semmit,hiaba van informaciojuk ha a sertett nem hajlando feljelentest tenni,ilyen vagy olyan okok miatt!Konkret eset a tanitonenivel mindenki tudja s ha o mint tanult ember nem tett semmit,a tettevel,csak biztatja a bandat kovetkezobe is megteheti mert megusza,ugyanez ervenyes barmely mas sertett ,atvert emberre is.A NEMASAG BIZTATAS!NEM TUNTETNI KELL HANEM AKI TUD BIZONYOS ESETEKROL BIZTASSA A SERTETT FELET HOGY JELENTSE FEL OKET,ez a megoldas es a rendorseg is tudja tenni a dolgat!

Reply
Cargo
12/04/2011 5:27pm

Kedves kettőspont vonalka!
Én nagyon jól tudom, hogy a nyugdíj nem egyenlő a szociális segéllyel. (Van rá példa, hogy a nyugdíj kisebb). Azt is tudom, hogy anno bizonyos százalék a fizetésükből ment a nyugdíjalapba. De kérdem én, hol van már az a pénz? Lehet jobban járt volna szegény ha azt a bizonyos százalékot bankba teszi és mostanra már szép kis összeg lenne belőle nyugdíjas napjaira. Az Állam rosszul gazdálkodik a pénzzel, ezt látjuk, érezzük nap mint nap. Még szerencse, hogy létrejöttek a magánnyugdíjpénztárak. Akármennyit vontak le nekik anno, úgyis a dolgozó társadalom az aki termeli a pénzt és ezt a pénzt probálja az Állam visszaforgatni a nyugdíjakba is. Példa rá néhány nyugati ország, ahol az elöregedés fenyegeti a társadalmat és kevesebb a dolgozó mint a nyugdíjas. Az idén nagy ellenőrzések voltak a betegnyugdíjasok között is és számos embernek vágták el betegnyugdíját. Miért? Mert sokan használták ki a betegnyugdíjat és "élősködtek" az Állam pénzén. Sajnos ebből az lett, hogy sok olyantól is megvonták a nyugdíjat aki valóban rá van szorulva.
Na de, hogy a témánál maradjunk és ellentmondjak ismét Karcsinak, én úgy hallottam azoktól akik részt vettek a tiltakozáson, hogy Puiék nagy gőgösen álltak a Harmónia cuki előtt vigyorogva és odamorogták néhány embernek: "megdöglötök hehe"
Hát ezek után tényleg megérdemelné, hogy végre valaki már kitapossa a belét.
Amúgy mikor lesz még hasonló megmozdulás? Szívesen részt vennék rajta csak kicsit nagyobb reklámot neki, hogy minél többen értesüljünk róla...

Reply
én
12/04/2011 6:55pm

.... érdekes álnév! Vagy talán Karcsi elfelejtette a nevét?
Na mindegy.
A lényeg az ,hogy ha én lennék elmebeteg,vagy esetleg cigány,akkor én is ezeket a semmiházi csotány cigányokat és az eltévedett világosabb börü zimboráit pártolnám,mint te.
De én nem ezt teszem!!! Legszivesebben megnyúzatnám az egésszet!!!
Te csak pártoljad öket ,sött töllem fehérre is nyalhatod az egész Puibanda fekete seggét.

Reply
Zlatanovics
12/04/2011 8:28pm

Tényleg jó lenne és időszerű már egy keményebb megmozdulás keményen fel kellene lépni mert ez már sok kezd lenni.Terórba tartják az egész várost lassan ezek a patkányok.Ébresztő magyarság!!!! A korrupt rendőrökre nem lehet számittani.Nem fogják fel sokan,hogy itt a rendőrség hogy végzi a dolgát.

Reply
SzaciVer
12/05/2011 3:55am

Fiuk Penteken volt a targyalasuk Cigok-nak 10:00 kor...Valaki valami hir...?Ugy hallotam Hargita legjobb ugyvedet fogatak fel a cigok nem tudom mi lesz de ha fiuk mele nem al senki akkor vissza vonjak a feljelentest..Szomoru,pedig most be is zarhatnak oket ha valaki partolna a fiukat...

Reply
László
12/05/2011 7:53am

A sok "ki kell állni a fiatalok mellett" hozzászólás után arra számítottam, hogy több nem fiatal vesz részt a szombati megmozduláson:)

Reply
loszar
12/05/2011 9:12am

Karcsi
Te nem CIGÁNY párti vagy TE a cigányok SEGGNYALÓJA vagy és a fogalmazási rendszered után itélve kicsit meleg is :)

Na pá !!!

Reply
Csetre
12/05/2011 12:23pm

Szégyenletes dolognak tartom a városról nézve hogy néhany" alvilági" bandának nevezett suhanc sakkban tud tartani több mint 30.000 embert az alvilág közel sem itt kezdődik ezek csak csótányok akiknek túl nagy szabadságot adtunk azzal hogy már régóta csak tűrünk és abban remenykedünk hogy majd csak megoldódik valahogy vagy pedig olyan emberekre bíztuk ezek megoldását akik szintén egy cipőben járnak.... szóval az összefogás a kulcsszó csak sajnos a mai világban ezt a legnehezebb megcsinálni hajrá Udvarhely.

Reply
gond
12/05/2011 12:32pm

A taxisok kepviseloje Hadnagy Zoltan, Versace-nak egyik seggnyaloja, igy ha megalakul a Kozbiztonsagert Testulet, a maffia minden intezkedesrol ertesulve lesz.
Mar azon sem csodalkoznek ha a maffia valamilyen beoztast kapna a testuletben.

Reply
12/05/2011 12:37pm

// KIÁLTVÁNY //
TISZTELT SZÉKELYUDVARHELYI LAKOSOK,BECSÜLETES,DOLGOZÓ EMBEREK:az utóbbi időben,években,hetekben,napokban tarthatatlanná vált helyzet alakult ki városunkban.Bizonyára nagyon sokan hallottak a szervezett bűnözés,a lakásmaffia,a védelmi pénzek,brutális verések,agressziók,drogterjesztés létezéséről,ami mára már iszonyú méreteket öltött.
Az emberek suttognak ezekről a dolgokról,félelemben élnek,és ezen félele a táptalaja a jól megszervezett,falkákba tömörült alvilági bandák létezésének.Bebizonyosodott,hogy a hatóságokhoz gyakorlatilag nem lehet egyáltalán semmiféle segítségért fordulni,ugyanis meg vannak vásárolva,a nagyon korrupt,tehetetlen rendőrségtől,jogászokig,közjegyzőkig,ügyvédekig,a helyi tanács is szemet huny a problémák fölött,elfordulnak a problémáktól,nem az emberek érdekeit szolgálják,mint azt választáskor megígérték.
Az alvilági elemek naponta vernek meg embereket a nyílt utcán,szórakozóhelyeken,gyermekeink nincsenek biztonságban,kábítószerhez juthatnak könnyedén,ártatlan,kiszolgáltatott emberek lakásainak tulajdonjogát szerzik ,eg aljas módszerekkel,implikált,lefizetett közjegyzők segítségével.A rendőrség,aminek a jelszava:SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK,szemet huny,elmenekül,ha szemtanúja ilyen eseményeknek,le van fizetve,sőt,elküldi a feljelentést tenni kívánó áldozatokat,megfenyegetve,hogy problémái lesznek!
Udvarhely régen egy kulturált,barátságos,élhető,összetartó polgári kis város volt.Mára egy lezüllött,széthúzó,az alvilág által irányított és félelemben tartott hely lett!
Az emberek sajnos bele vannak feledkezve az ő kis mindennapi rohanó életükbe,irigység,nemtörődömség,félelem,beletörődés lett a jellemző,a fogyasztói,folyton változó,gyorsuló életre.
EMBEREK,ébresztő !!!!!
Holnap te lehetsz a következő áldozat,és akkor ki segít?!Senki!!Mi a megoldás?GYÖKERESTŐL MEGVÁLTOZTANI UDVARHELYT!
MONDJUK KI MÁR VÉGRE:ELÉG VOLT!!!
LE KELL VÁLTANI A KORRUPT RENDŐRSÉGET,A TUNYA,TEHETETLEN POLGÁRMESTERT,ELKERGETNI AZ A LVILÁGI CSÜRHÉT A VÁROSBÓL!!!
A történelem folyamán már számtalanszor bebizonyosodott,hogy a népet sanyargató rezsimet előbb-utóbb a nép ereje megdönti.
Ne feledjük:a városvezetés,a rendőrség,értünk vannak,minket kellene szolgáljanak,nem mi vagyunk értük!!!
Az alvilági elemek pedig vannak kb50-en,mi 30 egynéhány ezren!!Ki kell féljen,kitől?!
Igen,mondjuk ki,létezik nagyon komoly romabűnözés,és nem a szociálisan rászorulókról van szó,hiszen méregrága autókkal járnak,palotákat építettek maguknak az elrabolt ingatlanok árából!!!
Hadd értesüljön mindenki:több komolyabb síkon is szerveződtek a bandák:
1.az egyik a romákból álló KAKO banda,ismertebb tagok:KAKO,PICU,JENCI,ÁRPIKA,FÜLES,RÁDULY LACI,valamint MEZŐ és FARCÁDI utcai roma fiatalok.Uzsorakamatok,zsarolások,lakások illegális megszerzése,emberrablás!!!,verések,zaklatások,drogterjesztés,prostitúció a tevékenységi körük.
2.összekötőjük,társuk,pénzelőjük:PUI BÉLA,akinek ruhás üzlete is van a Kossuth utcában,közismertek agresszív cselekedetei,uzsora,lakámaffia,stb.(a multkori MÁRTON ÁRON téri verés főkolomposa.
3.a VERSACE banda:S.P, avagy NAGY LEVENTE, a JUNGLE club tulajdonosának emberei,verő

Reply
:|
12/05/2011 1:17pm

Utcara kell menni, ez a blog is sajnos csak annyit csinal (ne haragudj Laci), hogy levezeti valamelyest az emberek duhet, semmi mast, pedig ujsagirokent megkerdezhetne Laci Jere Ferit, hogy hallode, mitol felhotlen a viszonya az alvilaggal? Vagy Nitica-t, aki nem csak latasbol ismeri Pui-t. Ah, mindegy...

Reply
12/05/2011 3:19pm

.3.a VERSACE -banda.S.P.,azaz NAGY LEVENTE, a JUNGLE PUB tulajdonosának verőlegényei.Bárkit,bármikor,falkába verődve agyonvernek,gyereket,öreget,papot,mindegy.
Védelmi pénzeket szednek a város összes szórakozóhelyétől,űzletektől,a KOSSUTH utcától a MERKUR áruházig,OROSZHEGYTŐL,ZETELAKÁIG,a keményfalvi kőbányáig !!!!
Nagy értékü lopott autók behozatala,illegális beírása és értékesítése,drogterjesztés,prostitúció,verések,pénzbehajtások stb.Állítólag nagyon messzire nyúlik a kezük,külföldi maffiózó szervezetekkel is kapcsolatban vannak,a helyi rendőrség a kezükben van,a polgármester,jogászok stb.,szintén.
EMBEREK,2011-et írunk!!Hol élünk,BROOKLYN-ban?!
KIÁLTSUK KI:van cigánybűnözés!!és nagyon messzire elfajult!!
nem a szociálisan rászorult réteg,hanem annál rafináltabbak űzik,és méregdrága autűkkal furikáznak,az +ő+ városukban,palotákat építettek a lopott pénzből,a dolgozó emberek pénzéből!!
Mi fizetjük az adót,ők nem dolgoznak,kapják az adónkból a segélyt,és ezért hálából megvernek,kirabolnak,megölnek,lakásainkat elveszik!!
VÉGE,ENNYI VOLT,ELEGÜNK VAN!!!
KÖVETELJÜK A KORRUPT,LEFIZETETT RENDŐRSÉG AZONNALI TÁVOZÁSÁT,A TUNYA,KORRUPT,SZEMET HUNYÓ POLGÁRMESTER LEMONDÁSÁT,A BŰNÖSÖK BŰNHŐDÉSÉT!!
FIATAL,DINAMIKUS,A VÁROSÉRT ÉLŐ ÉS TENNI AKARÓ ÚJ POLGÁRMESTER ÉS VÁROSVEZETÉS KELL!!

TESTVÉR:terjeszd a KIÁLTVÁNYT!!
nyomtasd ki,ragaszd ki lépcsőházad ajtajára,munkahelyeden,bárban,iskolában,váróteremben,bevásárlóközpontba,mindenütt,ahol megfordulsz.Beszélj róla,terjeszd!Minden emberben tudatosuljon végre a zord valóság.
A nép erejének és az igazságnak nem tud ellenálni semmilyen sötét erő.
ÉBREDJ FEL,MOZDULJ KI,HA MOST NEM TESZÜNK NAGY LÉPÉSEKET,AKKOR SZÉGYEN MAGYARNAK LENNI,A SZÉKELY VIRTUS CSAK A MONDÁKBAN LÉTEZETT!!
Nagy hazugságokat,ígéreteket mondó polgármesteri utcai,patkói stb. gyülésekkor ki kell használni a tömeg erejét,meg kell szervezni.Le kell mondatni a polgármestert,a rendőrséget!!!
tanácsülés napján,vagy a közelgő szilveszteri gyülekezet nagyon alkalmas erre.
Megkérjük a helyi sajtót és médiát,ha magukénak érzik az ügyet,jelentessék meg a Kiáltványt,:UH,SZÉKELYHON,HARGITA NÉPE,PRIMA és STAR RADIO.
KÖZBIZTONSÁGÉRT TESTÜLET:segítsetek,segítünk!!!

TESTVÉR,NE FELEDD:OLVASD,TERJESZD,BESZÉLJ RÓLA!!!!

Reply
sa...........nyiiii
12/05/2011 5:55pm

corrado cattani :)))) már megint:)) hát remélem ugy is végzed mint őőőőőő

Reply
RO
12/05/2011 6:54pm

A ciganyok a fo veszelyforras es nem azert mert ciganyok hanem ok csinaljak a fesztivalt mert PICU,KAKO, es BELA az elmult tiz evben annyi lakast elcsaltak emberektol es annyi eletet tonkretettek(nehany halaleset is nekik irhato) hogy egy sajat negyeduk lehete a varosban de ha masnak dolgozol nem sok marad....

Reply
reggeli
12/05/2011 11:12pm

Hétfőn reggel a kakó fée banda két tagját láttam Máréfalván bemenni az iskola melletti kocsmába. Úgy néz ki ott is valaki költözni fog, a reggeli szerencsétlenekre utaznak a srácok. Remélem a máréfalviakban van annyi gerinc, hogy elhajtják ezeket a férgeket.

Reply
ujsagos
12/05/2011 11:18pm

Az ügyészség térfelén pattog a labda
Nitica Constantin, a városi rendőrség parancsnoka a múlt heti rendkívüli tanácsülésen bejelentette, péntekig a bántalmazók iratcsomója a székelyudvarhelyi ügyészségre kerül. Tegnap lapunknak a parancsnok megerősítette: a kivizsgálást, előkészítő eljárást követően ez meg is történt. A rendőrség testi sértés, ütlegelés és fenyegetés miatt kéri ifjú és idős Pui Béla és Varga Balázs előállítását, illetve a történet ügyészségi kivizsgálását. Ettől a pillanattól a városi ügyészség térfelén pattog a labda, ott döntik el, hogy az említett személyek ellen nyújtanak-e be vádiratot a városi bíróságra, indítanak-e eljárást ellenük.
A beígért belső vizsgálattal kapcsolatosan a rendőrparancsnok közölte, nem ők végzik, hanem a megyeszékhelyről érkeztek „kivizsgálók”. Egyelőre nem tudni, hogyan zárul a belső „takarítás”, ám információink szerint büntetésekre, sőt, akár leépítésekre, lefokozásra is számítani lehet.

Reply
ujsagos
12/05/2011 11:18pm

Testi sértés, ütlegelés, fenyegetés
Nem juthattunk a fiatalok esetében elindított rendőrségi ügy részleteire, elemeire vonatkozó információkhoz, ám azt megtudtuk, hogy testi sértés, ütlegelés és fenyegetés miatt akár több évnyi letöltendő börtönbüntetést is kap­hatnak a vétkesek. A büntető törvénykönyv szerint ütlegelésért vagy egyéb, fizikai fájdalmat okozó erőszakért három hónapig terjedő börtönbüntetés vagy pénzbírság róható ki. Abban az esetben, ha a bántalmazott legtöbb húsznapos orvosi kezelésre szorul, a büntetés három hónaptól két évig terjedhet. A Btk. szerint legtöbb hatvannapos gyógyulási időszakkal kísért testi sértésért hat hónaptól öt évig terjedő börtönbüntetés szabható ki. Fenyegetésért három hónaptól egy évig terjedő börtönbüntetés vagy pénzbírság róható ki. Érdemes megjegyezni, hogy szintén a Btk. szerint mindhárom esetben (testi sértés, ütlegelés, fenyegetés) eljárást csak a panaszos feljelentése alapján lehet indítani, és a felek kiegyezése minden büntetőjogi eljárást felfüggeszthet.

Reply
Vigilanti
12/06/2011 9:16am

@SzaciVer
Melyik bíróságon volt a tárgyalás, mert sem az udvarhelyi, sem a Csíkszeredai bíróság honlapján nem jelent meg semmi.

Reply
12/06/2011 10:03am

sa...nyiii:halode:há mé vagy corrado cattani ellen?te biztos a mocskok közül való vagy az tuti.aki a bünt pártolja,azt felkötik előbb utóbb,téged damillal,!ha láttad azt a filmet,kell tudj különbséget tenni jó és rossz között.de neked biztos nincs lelked,anyád,családod,értelem az agyadban,erkölcsi normáid.ha már más halálát kivánod..Vissza a barlangba,kuss legyen!
ha viszont nem vagy közülük valo,akkor várunk pár értelmes mondatot tőled,amiből jellemezni tudjuk emberi nagyságodat.
puszika,sankó(kisbetűs nemecsek ernő)

Reply
...........
12/06/2011 6:35pm

Ez a banda Isten haragjaval nem szamolt de ugy el lesznek takaritva mint a pozdorja fel a fejjel Udvarhely.

Reply
OSSZETARTAS UDVARHELY
12/06/2011 8:35pm

OSSZETARTAS UDVARHELY !!!
Latjatok,ha a nep osszefog akkor ok rettegnek,mert csak annyira telik nekik !!
Kitartas Udvarhely,mert nemsokara nekik befellegzik,amint a rendoroket kicserelik ,mert az a hir jarja,hogy a rendorsegen oriasi leepitesek lesznek es kivizsgaljak a korrupciot es a rendorseg 70-80- szazalekat meneszteni fogjak es igazi rendoroket hoznak ,akik majd elrendeznek minden aljas indiai munkanelkuli zsarolo pockot !!!

Reply
Az az .
12/06/2011 11:40pm

Nyugi van mar . Ez az ugy ha elkerul Bucarestbe , akkor lesznek itt meg meglepetesek , es ezt biztosan tudom hogy ez meg elfog jutni oda , mert mar volt ra pelda .

Reply
valaki
12/07/2011 10:12am

mert van a ciganyverekedesbol aekora szar keverve mikor ennel sokkal nagyobb balhek voltak es akor miert nem tuntetunk

Reply
sa....nyiiii
12/07/2011 11:26pm

fogjunk össze cigányok!!! nyirjuk ki az udvarhelyieket!!! Cattanival meg gézával kezdjük száritsuk meg a bőrüket !!hajrá cigányok hajrá genszterek!!:)) vegyük el a pénzüket lakásukat földjeiket legyenek a rabszolgáink:)!! cigányuralmat a világra !! ne dolgozzon senki!!

Reply
Az alsó és a felső integrálközelítő összeg
06/05/2012 12:39am

Te sa....nyi a nagy uralomratores elott allj meg kicsit. Add at egyszer puieknak, hogy a nevuket meg egyeb ilyen apro dolgokat megtanulhatnanak egyszer helyesen irni. Sajnos en olyan vagyok, hogy ha valaki a nagy uralomratoresben beveri a fogam, legalabb tudjam nev szerint ki o. Gondolom ennyit jar nekem is;) Ja es beluka..ha apuci nem lesz, azzal a megrendito helyzettel fogod szembentalalni magad, hogy te kell tiszta egyedul leird majd a neved. Gondolj bele. Nem lesz konnyu. Vegezetul.. ennyit elvarnek tolletek a nagy partraszallas elott. TISZTELETTEL:)

Reply
cigány
12/09/2011 3:43pm

Oly naívak vagyunk. Vajúdnak a hegyek és ismét egeret fognak szülni. Niţicã, Jére, Bunta, Pui, Kakó, Oace Viorel főügyész (szerintem minden hatalom nála összpontosul)
s a többiek is köszönik, jól lesznek egy év múlva. Egyetlen változás az lesz, hogy elcsendesedik ez az ügy is, mint megannyi más.

Reply
én
12/09/2011 7:23pm

sa....nyi én nem vagyok úgy igazából cigány ellenes,hiszen jól tudom hogy léteznek ezen a világon még rendes,becsületes,embezhez méltó cigányok is.
De az olyan semmiházi ,élösködö,gazember férgeket mint Pui,Kakó,meg barátai,megtudnám fojtani a saját szarukba,visszadugnám oda ahonnan kipottyantak és csomagostól be a gázkamrába,hogy nehogy mégegyszer világra jöjenek.
És amint látom te is a barátai közé tartozol!

Reply
.... Joco ;)
12/10/2011 12:14pm

Na mivan nagyokos Bunta Levente es Balazs Arpi a kozponti verekedes utan meg volt pontosan 5 verekedes. Egy het utan a kozponti verekedesre ra' ugyan ott volt egy verekedes magyarok kozt Lukacs Barni (zsandarnak) a testveret fel holtra vertek ( Dolikat), erre egy hetre a kozponti elso emellet barba ugyan ugy ossze verekedett ket ember, utana valo heten ugyan ugy ossze verekedett ket ember a TEA-pub udvaran a kosuthban es a tegnap ejszaka a jungle-ben Csokat uttote fejben uveggel SZJ es ijenkor hol a Rendorseg pedig mento volt ki hivva mert Csoka fejen kb: 10 centis hasadas lett es a mire a rendorok ki ertek arra SZj taxival akart el menni de alitolag meg alitottak a rendorok a taxit es SZJ csufot uzve a rendorokbol el hajtotta oket. Ijenkor hol van a nagy tanacs? es hol van Nitika rendor FONOK o'' is elbujt csicskasai mellet? errol mert nem ir senki sem semmit? vagy nem mer? Hol az igazsag tanacsos u'rak ti is be bujtatok az eger juk ban?,vagy feltek,hogy ki mondjak ,hogy nektek dolgoztak a parkolas helyre alitasaban ?... Ennyi rolatok nagy tanacsosok a szatok meg van a kissebb segel mertek foglalkozni de ha valami nagyobbrol van szo' akkor rogton el hallgattok es el bujtok !!!,Vagy talan ez nem tesz jott a kampanyotoknak mint az elobbi verekedes ami tortent a kozpontban? ...

Reply
avocatu
12/10/2011 1:44pm

Gyava kutya az egesz vezetes, vezerkar.A rendorok a forgalom rendbontoi ellen, nem mondom rendkivul aktivan felleptek,lecsekkoltak az osszes biztonsagi ov hasznalatat figyelmen kivul hagyo polgart es mas egyeb pitianer kihagast elkovetoket .A bunuldozo szerevek nyomozoi meg mindig az arnyekban, vagyis a sotetben tapogatozva orok suketsegre es vaksagra eskudtek.A por leszallt es minden marad a regiben.Raferne egy generalozas a helyi erok megfrissiteseben,lecserelgetesekre ertem.Adjunk eselyt mas embereknek is hogy a szotyizgatas kozben hatha elvegeznek, a torveny orenek feledatat.

Reply
Levente
12/10/2011 4:05pm

Igazad van Joco! Mert szegyen a varosnak, hogy ijen a vezetosege mint a Polgarmester ,mint a Rendor -fonok, mint Balazs Arpi es a tobbi hozzalyuk hassonlo'... mert a varoson sokall tobb es nagyobb a Magyar verekedesek cirkuszok,mint a Romake' vegyuk figyelemben,hogy a Romak csak hallkan mondva lopnak,csalnak de a mi Magyar maffiaink az igaz kartevo'' a varosnak barmilyen szempont bol nezve !!!... Ijenkor mert nem hangoztassak ugy an ugy ezt a verekedest mint a mi kozpontban tortentt? Mert csak az van felfulyva? es a mi Magyarlyaink bunei,verekedesei az el van hallgatattva ilyenkor holl a Rendor -Fonok most nem jar a szaja ? Mint a,hogy joco is mondta el van buja az ege ju'k ban? Hat sajnos,hogy ilyenek ,vagyunk mi Magyarok elitelunk masokat meg nezunk masokat minddenrol mondhatunk barmit de magunkban nem nezunk,Hat sajnos,hogy ijen a MAGYARSAG !!!! .......

Reply
18
12/10/2011 5:08pm

sa....nyiii te alyas száraz kenyeren élo vagy. Egy ember kellene nektek egy olyan mind Hitler és akkor nektek befelegzett mert Hitler gázzal etette az olyan embereket mind amilyen te is vagy cigány de még melé sátoros indián.

Reply
norad2
12/10/2011 11:50pm

a hajnali órákban, a Csóka féle verekedést követően egy rendőrautó parkolt a korház udvarán.

Reply
...avocatu
12/11/2011 7:48am

Ha a rendorok is olyan figyelmesek lennenek mind itt ti es vegeznek tisztessegesen a munkajukat akkor,mar reg hirbol sem ismernenk a bunozest

Reply
Koko
12/11/2011 9:37am

Tegnap Szombaton , a rend éber őrei 2 en és 5 Zsandárral kivoltak állva a patkoba és igazoltatták az autokat. De szerintem attol még egy tőmegverekedést le lehetett volna nyomni a háttérbe. :)

Reply
seggfej cattani
12/11/2011 10:15pm

Ti barmok ha valahol piálás van akkor előbb utobb verekedés is lessz !! ez mindenhol igy van nem csak udvarhelyen !!! csikba hány verekedés van hetente ?? ott szerintetek nem szednek védelmi penzeket ??? nagyon nagy seggfejek vagytok !! gyerekek mindenhol ez van ez az élet rendje csak itt bohockpdtok irogattok ettől nemlessz jobb!! ezzel csak lejáratjátok a városotokat!!! Panaszkodik egy magyar is hogy udvarhelyen kirabolták megverték ártatlanul??? hát nem bazdmeg mert Pesten komolyabb dolgok történnek sokkal mint ott de mégse kell ezért megölni senkit aki megérdemli úgy is lecsukják!!! egyre több barom van udvarhelyen és igenis Laci atyátok is megfogja kapni előbb utobb amit érdemel!! ha azt a sok rágalmsat vesszük aminek fele sem igaz sulyos bűntetést érdemelne de hát mindent a maga idejében.............viszlát buzikáimReply
Mark
12/12/2011 3:44pm

Vicces azért az, hogy mikor megszervezték ezt az úgymond flashmobot, olyan személyek is megjelentek akik engem tavaly nyáron a patkóba megvertek, mert összetévesztettek valakivel... ezek vagyunk mi, székelyek

Reply
gg
12/12/2011 10:55pm

hány erdélyinek lopták vagy törték fel a kocsiját Magyarországon??? nah és Udvarhelyen??? ti már nem székelyek vagytok elbuzult népség vagytok aki csak írogatja a sok faszságot...............barmok

Reply
zoltan
12/13/2011 12:46pm

lehet hogy csak én érzem úgy hogy a világon egyre inkább elegük van az embereknek a bűnözőkből ? lehet hogy csak én érzem úgy hogy a bűnözés oroszlánrészét egy kisebbség végzi ?ezek az ártatlan emberek sehol nem kellenek!
portugália, spanyoloszág, franciaország, kanada,
vigyázat nehogy erdélybe is nemkívánt személyek legyenek! a székelyeknek ha kiborul a bili csak egy megoldás létezik!

Reply
12/13/2011 3:45pm

még meddig nyúlik a neve ennek az arcnak?de los santos miguel alejandro...pl.:)
te csávó:szerinted ez az élet rendje?a normális élet rendje?!az erőszak,a védelmi pénz,a lopás?itt Udvarhelyen csak töredéke a pestinek,és ennyi elmegy ugye?ráfér ennyi.hát persze.megbírja.
beszarás,milyen mélyen van egyeseknek a morálja.nem emberi lényekről beszélek,csak "egyesekről".oda még sok kell,az emberi fajhoz hogy beírjon DAVID ATTENBOROUGH!

Reply
egy no
12/14/2011 7:59am

Tokos szekelyek mire szamithatunk a jovobe, a gyermekeinkre hadd menjenek a front vonalban szep.

Reply
én
12/14/2011 6:37pm

gg.......hát te is tükörbe nézhetnél egy kicsit.Szerintem csak egy üres segfejt látnál.égy gg-t!
(genyó-gezi)

Reply
somebody with an opinion
12/16/2011 10:49pm

Na most már azért ne hasonlítgassátok össze Udvarhelyt és Budapestet. Udvarhely mindig is csendes és békés kisváros volt, amíg Budapest, egy FŐVÁROS, ahol igen, jelen van a bűnözés, de semmiképp se lehet a kettő várost összehasonlítani. Szerintem az emberek többsége, aki fel van háborodva az ilyen hírek hallatán, csak szeretné, ha a MI kis városunk ugyanolyan nyugodt és békés lenne, mint ezelőtt... pár éve még az ember, ha úgy volt kedve éjjel bebarangolhatta az egész várost, anélkül, hogy félt volna, de most már az az igazság, hogy nappal is úgy közlekedünk az utcán, hogy a nem létező hátsó szemünk is kinyitjuk jó tágra...

Reply
Marton
12/25/2011 11:18am

Sziasztok...
Marton Joska kozjegyzonek 7 Millio Ron tartozasa van az allam fele. Beszedi az adot es mar 2 eve nem fizeti be.Miert nem nezel utanna Laci<

Reply
szőkelaci
12/27/2011 12:32pm

Ezt már rég tudjuk, anno egy linket is lehoztunk, miből kiderül, hogy listavezető adós Márton József közjegyző. De behajtani én nem tudom ;).

Reply
12/27/2011 10:55am

jól bedöglött az oldal.meghalt mindenki?csak a sötét erők mozognak a sötétben?
a SM95 PUI fekete AUDI,esténként a setét leple alatt e felső BETLEHEMben ólálkodik, a Győzelem 40 környékén,a Napkelet ABC előtt.valakit "dolgoznak",valaki nemsokára élet vagy lakás nélkül marad.setét arcú feka niggerek szálnak ki a kocsibol,leselkednek pár percig.,telefonálnak,settenkednek.a "kemény" székely legények ezalatt a kocsmákba züllenek,elmosódott arccal,össze is verekednek,ha már annyit ittak.így tartanak ők össze.ezalatt és ezért a fekák összetartanak és kicsinálják a fehéreket.ez van.hol vannak a csobánok,a kék pajtából ilyenjkor?elvannakbujva,vagy igazoltatják a kisiskolás szerelmes sétáló párocskákat,demonstrálva igy a rendőri jelenlétet.szóval,biztonságot sugallnak.politia de proximitate:rusinea omenirii!

Reply
szőkelaci
12/27/2011 12:30pm

Neked is kellemes ünnepeket!

Reply
Boldog Karácsonyi Ünnepeket
12/27/2011 9:28pm

Boldog Karácsonyi Ünnepeket kivánok mindenkinek. Márton Joska az ügyfelek befizetett adopénzeit is lenyulja. Hogy nem rugják ki? És dolgozhat tovább? Laci miert nem kérdezel utánna a Kamaránál. Ha én nem fizetem az adomat holnap már jönnek és ellenöriznek. Hogy lehet hogy öt 2 éve nem ellenörizik?

Reply
Péterke
01/04/2012 4:44pm

Ennyi volt ? Vége a FF nek ? Sajnálom pedig nem volt rosz. Nyugodj békében FF. Azthittem ez majd segit kicsit a városon

Reply
sanyika
01/05/2012 11:39pm

Versi autoja majd minden este Marton Joska irodaja elott parkol...Ezek nyomjak rendesen. Meg csak be sem huzzak a farkukat. Mikor lesz itt jo vilag

Reply
Összefogásban erő és hatalom
02/23/2012 12:36pm

Arra a kérdésre válaszolva, hogy miért lett ekkora por kavarva a verekedésre, és felháborodás a cigányok ellen, azért van, mert ez a bűnözés városunkban már 10 éve folyik, anélkül, hogy meg lenne állítva, és csak egyre inkább nő a száma a becsapott, átvert, megfenyegetett, és kizsákmányolt embereknek.A bűnöző embertársaink meg úgy fel vannak jöve a víz tetejére, mintha kormányfők lennének és még fejet kellene előttük hajtani. Felháborító!!!!Fényes nappal verekedni, bűnözni. Aljas viselkedés, magatartás. Ezeknek nincs lelkiismeretük, szégyenük, emberségük. Még hogy cigányok és ezért verekednek, okosan hivatkozva kisebbségükre. Kisebbség, talán szégyellik, hogy cigányok, hát ha azok, ez az igazság, s aztán kit érdekel. Nem a cigányság szégyellni való, hanem a bűnözés ami felháborító, és az, hogy más házát elvenni, és fényes nappal másokat zsarolni, megfenyegetni, megverni, EZ AMI SZÉGYELLNI VALÓ, és ebben csak cigányok vesznek részt, és végzik a mocskos munkát el. Összefogás, ami azt jelenti, hogy nem nézzük el hogy bárkit is vernek, zsarolnak bárhol is, hanem teszünk ellene valamit. Hát miért élünk mai modern világunkban ahol van kamera, itt is ott is, lehallgató, média, internet, telefon. Hát ha látom bajban van valaki hívom a rendőrséget, FELJELENTÉST KELL TENNI, NEM VISSZAVONNI, KÖZZÉ TENNI A MÉDIÁBAN, INTERNETEN HADD LÁSSA A VILÁG HOVÁ JUTOTTUNK. Aki nézi a híreket, más városban is voltak hasonló esetek, és ott is a cigányoktól összeszedték a késeiket, fegyvereiket, botjaikat, és még a polgármestert, és más magasabb beosztásban lévőket is leváltottak. Úgyhogy, bízhatunk, hogy az effajta bűnözés a városunkban sem lesz hosszú életű, csak fogjunk össze egymásért, és a szebb jövőnkért. Ez érinti családjainkat, és a gyermekek jövőjét.

Reply
ValakAki
03/22/2012 9:03pm

Miért van az, hogy ha nem Udvarhelyi "nagy" arcok (legalábbis annak képzelő alakok) vernek össze valakit amiről még videó se készült, hanem csak simán az utána látottak alapján tudnak intézkedni a rend őrei??
Mint például itt is:
http://szekelyhon.ro/aktualis/udvarhelyszek/egeto-problema-loveten

Most azért mert Béluka nagy arcnak képzeli magát, mivel naponta ki áll a Kossuthban a kis fityinges üzletük elé és hát van egy alvilági családi háttere félni kell tőle(ük)?? LÓSZART!!
Mi az, hogy őket nem lehet előzetesbe letartóztatni és egyenesbe intézni az ügyet mintha egy totál ismeretlen kisember intézte volna?? Minek kell a rendőrség is ennyire fosson tőlük?? Megéri a kenőpénzért?? Egytől egyik az egész egy nagy senki akik ott a kékházban dolgoznak.. Otthon amit a kis szobájukba csinálnak bezárva arra büszkék lehetnek, de amit az utcán azt inkább ne is vitassuk.. Egy nagyobb városi maffia csoport rántottát csinálna az egész bagázsból és megenné őket reggelire!!

A kis Picuék meg persze hogy felvágnak és megtesznek bármit amit akarnak, mert azt hiszik ők a nagy urak.. de ez nem lesz ám mindig így . Ki lesznek ők csinálva rendesen és oda kerülnek amit érdemelnek!!! Sz**házi banda!!!

Reply
Robi
08/14/2012 1:11pm

http://www.szekelyhon.ro/aktualis/udvarhelyszek/kilakoltattak-egy-csaladot-szekelyudvarhelyen ez nagyon durva...

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply

  Aktuális

  Támogasd az ingyenes jogi segélyszolgálatot!

  Ingyenes jogi segélyszolgálatot kívánok létrehozni az udvarhelyi maffia áldozatai számára. Támogasd te is!


  Bármilyen összegű támogatást továbbra is lehet küldeni itt!]

  Indulásként 50.000 Ft összeggel támogatom a szolgálat beindítását. Eddig további 275.000 Ft felajánlás érkezett, azaz 325.000 Ft-ra várom olyan udvarhelyi civil szervezet jelentkezését, amely az inkognitó védelme mellett felvállalná az állandó ügyfélszolgálatot!
   

  Rovatok

  All
  Emberek
  Udvarhely
  Ügyek

  Udvarhely - élő
  Hála a Scribd-nek, nem gond többé felhasználóbarát környezetben közölni nagy, száraz, de néha igencsak szükséges dokumentumokat, tanulmányokat, háttéranyagokat.
  Profile