Picture
Vígh Zoltán, a Sakáltanya üzemeltetője, mely közvetlenül egy középiskola mellett üzemel.
Hányinger, vérlázító, aljas! Ebben a három szóban össze is foglaltam, hogy mit is gondolok Székelyudvarhelynek erről az arcáról. Előrebocsátom, hogy nem vagyok homofób, nem érdekelnek a hálószobatitkok, miként az sem, hogy kinek milyen a szexuális irányultsága. Az viszont felháborít, ha visszaélnek bárkinek is a kiszolgáltatottságával, vagy életkorból adódó hiszékenységével. A téma nagyon kényes, érthető, hogy nem fogok az áldozatok nevével dobálózni, de nem hallgatom el az elkövető(k) nevét, akinek - miként ez lenni szokott kis városunkban - bűntársai, tevékenységének pedig haszonélvezői is vannak.

Vad dolgok zajlanak a Sakáltanyában és környékén, és van kötődés a Versace féle bandához is, ha egyébben nem, a védelmi pénzek területén, illetve valamilyen adósság kapcsán, ugyanis a fiúk valamikor január-februárban tettek látogatást a szóban forgó kocsma (Sakáltanya, a Bányai János Szakközépiskola szomszédságában) bérlőjénél, Vígh Zoltánnál. Akkor Vígh öngyilkosságot is kísérelt meg, ami nem sikerült. Azóta viszont Versace-ék zaklatása nélkül működik kocsmája, a Sakáltanya.

Vígh Zoltán ismert, melegségét nyíltan vállaló fiatalember, eléggé hányatott életű, gyenge karakterű, több öngyilkossági kísérleten túl, ugyanakkor rendkívül erkölcstelenül zsarol és kényszerít szexuális kapcsolatra fiatal 15-17 éves, középiskolás fiúkat.

Vígh Zoltán bűntársai: egy HR-..-KZM rendszámú, vörös Cielo tulajdonosa, roma, nagy testalkatú férfi, akinek a Villanytelep utca végén üzemel boltja, illetve egy fiatalabb, göndör hajú, nőies, vékony testalkatú, szintén roma fiatalember (mint tettestárs szóba jöhet még a Kakó banda néhány tagja, akik lakásmaffiában is érdekeltek).

Az elkövetés módja, az áldozatok becserkészése

Tekintettel arra, hogy a Sakáltanyan közvetlenül a Bányai János Szakközépiskola mellett van, elsősorban annak diákjai közül kerülnek ki az áldozatok. A kocsmában különben a kiskorúak szeszes italt és szálára cigarettát is kapnak, ezért kedvelik a fiatalok. Sokszor előfordul, hogy megszorult, kispénzű fiatal fiúkat kisegít kisebb kölcsönökkel, akik szexuális szolgáltatással kell meghálálják ezt Vígh Zoltánnak. Gruppenszexre kényszerítik őket, melyekre panziókban kerül sor, illetve a Sakáltanya ún. irodájában. Videófelvételek is készülnek.

A zsarolás egyik módja az, hogy az áldozatokkal telefonbeszélgetéseket kezdeményez Vígh Zoltán, amibe beleszövi azt is, hogy volt szexuális kapcsolat köztük. Később azzal zsarolja ezeket a fiúkat, hogy vagy a szüleiknek mutatja meg, vagy az áldozatok iskolájában terjeszti majd a hangfelvételt. (Két ilyen esetről is tudok, az áldozatok ma már nagykorúak. Mindkét fiú életét tönkretette azzal, hogy a fiatalok ismeretségi körében terjesztette a hangfelvételeket, mert a fiúk ki akarták szállni.)

A Sakáltanya nevű kocsma irodájában rejtett kamera található, azzal rögzítik az akciókat. A két kerítő a vörös Cielos férfi, és a göndör hajú fiatalember cserkészik be, és csalják a fiúkat a Sakáltanyába, valamilyen kisebb munkát ajánlva nekik. Akár erőszakkal is, ott kényszerítik szexre a kiskorú fiúkat.

Többnyire zárás után zajlanak a Sakáltanyában az ilyen akciók, rendszeres, programszerű menetrendről nincs információm, de egy-kéthetente történhet ilyen eset. 

Több keresztúri árvaházi fiú is áldozatává vált Vígh Zoltánnak és társainak. Egyikük fel is akarta jelenteni a helyi rendőrségen, ahol a kapuban elzavarta a szolgálatos rendőr azzal, hogy ha nem tudja magát megvédeni, akkor meg is érdemli, hogy megerőszakolják.

Ui.: Hónapokkal ezelőtt osztottam meg információimat rendőrségi kapcsolataimmal. Nem történt semmi. Talán most fog.
 
Frissítés (2010. november 30.)
Új fejlemények (á, nem a perrel való fenyegetés) miatt törölve a hangfelvétel. Hamarosan magyarázattal, további részletekkel jelentkezem.

Frissítés
(2010. december 2.):

Megérkezett Vígh Zoltán reakciója, ez áll benne (ékezeteket, központozást javítottam, egyéb hibákat nem):

Laci!

Én azt mondom neked baráti alapon, hogy szedd össze magad, az áldozatokat, és ami a legfontosabb ebben az esetben: BIZONYÍTÉKOKAT, külömben nem lessz mit bemutass azon tárgyaláson, amit ellened és jó, kedves homosexuális informatorod ellen beadtam az ügyészségre. További szép napot neked.

U.i.: elég gyengécske ez az úgymond telefon felvetel bizonyítekod.
 


Comments

szőkelaci
11/29/2010 2:50am

Tudatában vagyok, hogy finoman fogalmazva is kíméletlen vagyok, voltam ebben a bejegyzésben. De ha egyetlen gyereket mentek is meg, már megérte. Ha más semmit, ezt biztosan tudom!

Reply
david
06/17/2013 9:29pm

Gusztustalan féreg vagy, te primiítv hulladék.

Reply
dexi
11/29/2010 10:01am

Szia Laci!
en is hallottam ilyen telefonbeszelgetest felvetelrol, 2- ot is, ugy 2 eve, nem lattam at akkor a temat, hogy mert is tortenhetett, akkor meg a sakaltanya vegaskent uzemelt, ugyhogy max a helyszin valtozott. Zoltant joindulatu embernek ismerem, (nem a szo rosszabbik ertelmeben), nem lehet esetleg, hogy o is zaklatas aldozata, foleg h.ongyilkossagot is kiserelt meg? Ez csak kerdes, a valaszt nem tudom. A becserkeszesrol annyit: vagy csajt, vagy pasit, de altalaban egymast cserkeszgetjuk, az is lehet, ha melegek is akadnak az emberkek kozt,engem pl nem tudna ravenni ilyen ^dologra^...

Reply
szőkelaci
11/29/2010 10:39am

Kapott ő hideget-meleget, mégsem jogosítja föl ez arra, hogy így kompenzáljon, bár inkább úgy képzelem el - ha engem kérdezel -, hogy valójában megrészegült a "lehetőségektől", és kinyílt a csipája. Utóbbi nem kellett volna...

Reply
dexi
11/29/2010 11:37am

Ha valoban filmek keszultek, es van birtokodban belole, elnezest, igazat adok neked. A kivancsisag nem gyotor az ilyenek latvanyaert! Emberprobalo lehet vegignezni.

Reply
K i gondolta volna
11/29/2010 12:26pm

Hm
K i gondolta volna , nekem is van egy kiskoru ocsem, akki mensokara kozeptagozatu iskolakozpontba fog jarni, de garantalom, elore fogom ertesitteni az ilyen es efele helykrol , hogy kerulje mindezt.
Amugy uzenem ennek a busfaszu kocsognek itt a kepen, remelem nem kerull kapcsolatbe az ocsemmel, mert kitaposom a beleit.
Mert Udvarhelynek am van ilyen arca is

Reply
lasd
11/29/2010 12:52pm

Ha van iwiwed akkor tedd kozze a sutyo iwiwes oldalat hadd ertesuljenek rola es elkerulhjessek

Reply
Geza
11/29/2010 1:57pm

Na ez most ledobbentett Laci. Eleg rendszeresen lattam ott az elott a bar elott atjaron parkolva a PIC rendszamu fekete audit ami gondolom a Kako bandae, neztem hogy gytanus hely de bemenni eszembe sem jutott de latszik hogy nem tiszta a hely ordit rola. Na es ugye elhelyezkedeset tekintve sem egy Vaci utcai sorozo, szomoru hogy a bunozok ezek az erkolcsi rohadekok a fiatalokat sem kimelik, a torveny sujtson le rajuk ezt kivanom

Reply
Bikicsunaj
11/29/2010 3:23pm

Ezek szerint a Kakó-banda tagjai között is vannak homokosok? :))

Amúgy felháborító!!!

Ha a rendőrség ezek után sem tesz semmit, akkor nincs miről beszélni, a várostáblát le kell cserélni egy "Isten hozott BŰNTANYÁRA" feliratúval és onnan kezdve boldoguljon mindenki, ahogy tud (és lehet, hogy akkor fele ennyi bűnöző sem lenne - pontosabban fele a korházba lenne)...

Reply
Késő Kása
11/29/2010 3:45pm

Ócska suttyó buzi.
Kötelet neki ! ! !

Reply
anonimo
11/29/2010 4:30pm

http://iwiw.hu/pages/image/albumdata.jsp?userID=12304284

Reply
BARCAboy
11/29/2010 4:35pm

itt nincs amit tenni, olmot az agyába, az ien ocska senkiházi buziba, hogy rohaggyon meg x(

Reply
szőkelaci
11/29/2010 4:45pm

Csak finoman, nem akasztunk nyilvánosan, az utóbbi három hozzászólást csak azért engedem át, hogy ne így! Köszi.

Reply
szőkelaci
11/29/2010 5:19pm

Dark: nem jó a mail-cím, amit megadtál. Küldj közvetlenül levelet az udvarhely@fekete-feher.info címre!

Reply
666
11/29/2010 6:50pm

nemcsak a varost jelző tablat kellene átírni bűntanyára ,hanem a városházára is a 666-os számot kellene kiírni, mivel ha jól tudom a törvény nem engedélyezi iskolák vagy műemlékek közvetlen közelében italozó , kocsmák működését. ezert csak a városatyák a felelősek------

Reply
Attila
11/29/2010 8:11pm

Te 666- ne nevezd a Városomat bűntanyának. Egy idióta vagy.
Látom én, íme egy jó példa, hogy eme honlap igen is hasznos. De az efféle megjegyzésektől én tartózkodnék. Benne lakunk, és nem kéne mégjobban összeszarni. Kocsma mindig lesz, nem ez a probléma most.

Reply
Késő Kása
11/29/2010 10:13pm

Kérdezze már meg valamelyik udvarhelyi ujságíró a P.Hivatal illetékeseit, hogy az UCECOM iskola kapujától 15 méterre és a Bányaitól 75-80 méterre hogyan működhet egy ilyen ócska semmi lebúj.
Hol vannak megint az illetékesek???
...buzi ..banda...

Reply
lacko
11/29/2010 11:18pm

nem gondoltatok arra, hogy ez a zolika is meg lehet felemlitve a kako banda altal?

Reply
borzaszto
11/30/2010 8:36am

Szomoruan vettem tudomasul,hogy a rendori szervek igencsak passzivan allnak a munkajukhoz,.az a kilyelentes miszreint,ha nem tudom megvedeni magam, akkor megerdemlem azt ami velem tortenik..vagy tortenni fog...Ez pedig azt eredmenyezi,hogy eszkozoket kell beszerezni,persze csakis onvedelemre,hogy ne kapjuk azt amit erdemlunk.Akkor meg a rendor urat modelkredesert fizetjuk?Szerintem nincs tisztaban a kotelezettsegeivel.Hamarosan nagy valtozasoknak leszunk szem es fultanui...hamarosan...
.

Reply
XXI
11/30/2010 9:25am

Ez a nem semmi.......külömben a mezőgazdasági sulival szemben night club üzemel ....csak kijön a suliból a diák kb 5 lépés és már nézheti is a szinvonalas müsort.......minek ide szinház, táncház? és utána csodálkozunk, hogy lyen emberkék nőnek fel. Ilyen helyeken lehet megtanulni hogyan lehet munka nélkül jól megélni....és ne is beszéljünk a sok jó példáról, azokról a ma köztiszteletnek örvendő emberről akik a 90-es években halálra gazdagodtak az általad most leirt üzltekből és most egy kis sponzorpénzért fényesre kell nyaljuka seggüket és nem szabad elfelejsük soha hogy milyen uriemberek.
Nem kell izgulni, meg kb 15 év és a romák is ilyenek lesznek...kicst még szaporodnak és lehet belőlük akár polgármester is, na akkor kell majd lecserélni a táblát.
Hány meg hány szegény ember nem lenne alkoholista ha a főnöke nem épitene házat magának évente és nem azon rinyálna, hogy nem birja fizetni a többtizezr euros autoira a lizinget, hanem tisztességes munkáért tisztességes fizetést adna (természetesen kivételek is vannak ).
Sajnos lassan már minden a pénz körül forog. Milyen jó volt régen nagy családba élni, ma már lassan nincs olyan család ahol ne lehetne arról hallani, hogy valamelyik családtag ne probálta volna meg lenyulni az örökséget....testvér becsapja a testvért, fiu az apját, dörzsölt nagybácsi a tudatlan árva unokaöcssét és lehtne folytatni a sort.

Reply
buxa
11/30/2010 9:40am

Lacko, téged amikor megfélemlítenek akkor feláll neked? Lehetséges, hogy a buziknál így működik. ..Ha tényleg az Elekes kávézóban dolgozik ez a gazember, ahogyan az iwiw-jén írja, akkor bojkottálni kell azt a helyet, ne járjunk oda amíg ilyen nűnözők dolgoznak ott!!!

Reply
XXi
11/30/2010 10:04am

Laci nem fész attól, hogy ha ez a srác tényleg ilyen labilis talán e cikk láttán tényleg öngyilkos lesz.....és akkor te valamilyen szinten ujságiróból hóhérrá avanzsálsz? Ha biztos vagy a dolgodban és vannak a rendőrségen kapcsolataid, miért nem szerveztetek egy rajtaütést egy áll áldozattal? Mert mi van ha őt csak arra használják, hogy bűnbakk legyen?


Reply
Superman
11/30/2010 11:57am

Rendkívül érzékeny témát érintettél, és nagyon.nagyon jó, hogy valaki végre megpöcceni az ilyesmit. Más székelyföldi városban is tudok hasonló esetekről, ha nem is homoszexualitásról, de kiskorúak futtatásáról, megalázásáról, csicskáztatásáról igen. Van aki ezt nyíltan vállalja, az arcával együtt, amit csinál egy gyerekkel! (keressetek rá a "mega idiota" címszóra youtbe-on, elképesztő, hogy egy ismert sepsiszentgyörgyi vállalkozó, kidobóember gondolom mit művel el egy általa betört, ki tudja honnan származó fiatal gyerekkel... disznóságokat mondatnak vele, megalázzák, stb. stb. - csupán azért, hogy egy kisebb társaság ezen jót szórakozzon...). Viszont azt is meg kell említenem, hogy ennek az utolsó postnak a tartalma meglehetősen feltételes módban íródott... talán ez is ott lehetett, talán azzal is kapcsolatban van, stb, stb... csupa-csupa hipotézis. Jó lenne több konkrétumot felsorakoztatni, mert így mindenki fantáziálhat ezerrel. miközben esetleg elvész a lényeg. Egyéb: már olvasom egy ideje a blogod és nagyon-nagyon tisztelem amit csinálsz, viszont azt remélem tudod, hogy a budapesti médiavilágból csupán egy, egyetlen egy embert kell a rosszfiúknak megkenni, és abban a pillanatban kiderítik hol laksz, stb. stb. Szóval vigyázz, tűzben tartod a kezed.

Reply
szőkelaci
11/30/2010 12:29pm

Andrea: A hozzászólást nem engedem át, mert újabb neveket tartalmaz konkrét esetek nélkül. Amúgy az utóbbival foglalkozom majd, az előbbiről meg kellene némi infó (konkrét eset, áldozat stb.).

XXi: De, tartok tőle, és ne hidd, hogy nem próbálkoztam másként, mielőtt nyilvánosságra hoztam volna.

Superman: Van igazság abban, amit írsz, de első az áldozat védelme, a többi másodlagos. Igen, benne van a pakliban, de ezzel együtt kell élni, már nincs visszaút.

Reply
Exit
11/30/2010 12:30pm

Nem tudom mit okoskodtok itt folyton. Laci nagyon jól tudja mit csinál, nem ma kezdte el ezt a fajta tényfeltárást, azt is tudja ez mivel jár. A franc ki van már ezzel a sok szájhőssel, illetve a kis udvarhelyi alvilággal meg mindennel. Egyszer és mindenkorra véget kell vetni annak az állapotnak ami Székelyudvarhelyen történik. A központban folyamatosan állítják meg a gyengébb felszereltségű, nem feltétlen nyugati autókat, amikor meg egy újgazdag úrfi furikázik 120 km/h a központi részen, a rendőrség fordít hátat azzal a beköpéssel, hogy Iarăsi vine nebunul. Na ezt az állapotot kellene már egyszer megszüntetni. Folyamatosan félelembe tartják a nyugodtan szórakozó fiatalságot, a különböző szórakozóhelyeken, amelyek közül egynéhány tulajdonosa elvileg őket pénzeli. A rendőrségnek úgy helyi szinten, mint országos szinten nulla hitele van. Miről beszélünk?

Reply
atti
11/30/2010 2:13pm

nem dolgozik mar reg az elekesbe ez a buziii:)

Reply
Attila
11/30/2010 2:47pm

A Mezővel szemben a night club már rég nem üzemel. Nem kell kekeckedni a kocsmákkal, mégegyszer megjegyzem. A város kicsi, és a diákok bármelyik kocsmába bemehetnek. Ne legyetek idióták, nem a kocsma a probléma forrása.

Reply
hajra
11/30/2010 4:12pm

HAJRA LACI!
sokan szurkolunk Neked, kitartast es biztosan elindul az ugy pozitiv iranyba majd!

Reply
ss
11/30/2010 5:46pm

nemkene mindenert a melegeket hibaztatni .ayert aba a varosba a heterok a legnagyob bunozok veluk mijert nem foglalkoztok.szanalmas hogy a huszonegyedik szazadban meg mindig nemkepesek az emberek a melegeket elfogadni vag legalab beken hagyni . egyepkent ha valaki nem probalta ki akor hogyan mondhat velemenyt .

Reply
666
11/30/2010 6:23pm

Attila te engem idiótának neveztél,de én erre csak annyit tudok mondani,hogy sajnos nem látsz ki tökéletesen a fejedből, ugyanis az alkalom szüli a t.....t.De nekem nem veled van a bajom ,hanem azokkal a nyakkendős fazonokkal akik az írott törvényeket be nem tartva működési engedélyeket adnak ki,vagy hagynak jóvá.

Reply
szőkelaci
11/30/2010 10:47pm

ss: Nem vagy elég figyelmes, itt nem azzal van baj, hogy valaki meleg, hanem azzal, hogy kiskorú, kiszolgáltatott tinédzsereket zsarolással tesznek "ágyassá" - és akkor még szépen fogalmaztam.

Reply
eXit
12/01/2010 9:52am

Tehát ha jól értem, ezekkel és az ehhez hasonló rögzitett telefonbeszélgetésekkel próbálja az arc zsarolni azokat, akik kibújnak a partikból, és nem teszik azt amit az üzemeltető akar. Valóban nem arról van szó, hogy kinél milyen színekben rajzolódik ki szexuális irányúltsága, a zsarolás és megfélelmítés része már, hála jó Istennek bűncselekménynek számít. Ahogyan az is, hogy egyes törvényen kívűlieknek magukat gondoló arcok, gátlástalan módon védelmi pénzt illetve egyéb kemény fizikai munkát végző egyének élik hétköznapjaikat. A rendőrség pedig azt motyogja, hogy amig nincs konkrét bizonyíték, addig nem tudnak lépni. Jobb lenne a központban állva , tökmag zabálás helyett, ártatlan emberek igazoltatása helyett, ezeket a helyeket figyelnék meg és lépni időben. Persze kényelmesebb a rend őreinek? e felett szemet hunyni. Esetleg felmerül a gyanú, hogy sok esetben ők is érintettek, tisztelet a kivétel.

Reply
szőkelaci
12/01/2010 10:32am

aXit: Jól érted annyi kiegészítéssel, hogy az első alkalom után (melyre hülyeség, részegség vagy kíváncsiság miatt került sor) nincs kiszállás. A pornófilmes szereplésekre ilyen és ehhez hasonló telefonbeszélgetések rögzítésével veszi rá az áldozatot. Aki, ne feledjük, 15-17 éves gyerek még! Az erőszakon nincs mit magyarázni.

Reply
sved
12/01/2010 11:37am

ehhez nem tudok erdemben hozzaszolni. nem nez ki buzinak. elso ranezesre :)))!

Reply
T H C
12/01/2010 5:46pm

És még droggal......

Reply
szabolcs
12/01/2010 8:13pm

mar volt kotel a nyakan s mindig tulelte me levagtak!tartozik kakoeknak 4000 eurova

Reply
zsolt
12/01/2010 8:41pm

Szabolcs -nak
túlélte mert cigány :) azok mindent túlélnek, több életük van mind a macskáknak :) kakoék még a öngyilkossági kisérletből is pénzt csinálnak :) ugy mint "Versace" a youtube-ra felrakott notákból :)
Szerintem kéne nyissanak egy pénzügyi tanácsadói irodát :P :)

Reply
12/01/2010 9:17pm

nyari estenkent a "csillagvizsgalonal" is "huncutkodtak" miccsezes kozben...

Reply
sved
12/02/2010 7:28am

"tartozik kakoeknak 4000 eurova" - adok en neki ha megigeri hogy nem koti fel magat

Reply
szabi
12/02/2010 8:27am

Ez brutal... Biztos vagy benne laci h ez ugy van ahogy leirtad? Egyszeruen hihetetlen. Hallottam a felvetelt is de meg mindig nm jon h elhidjem... NO KOMMENT

Reply
laskaleves
12/02/2010 11:35am

:O:O:O

Reply
12/02/2010 12:59pm

Kicsit mellészólás, de fiatal vagy akár időseb lányokkal sokkalta többször megesik az ilyesmi. Most ebben a felállításban nekünk kicsit morbid, hogy buziznak egy fiút, de egy nőnek is legalább akkora trauma ha efajta patkányok gruppenezik meg. Ha már így fölkaptuk a fejünket akkor bár ezentúl figyeljünk jobban oda a lányok ilyen eseteire.
Mert igen, hajlamosak vagyunk legyinteni, mert a nyomuló pornóipar miatt szinte természetes számunkra ha igy megtréfált nő esetéről hallunk, de kb annyira szar nekik is mint ezen fiúk megaláztatása volt.

Reply
sved
12/02/2010 3:24pm

megadtad a vedekezes lehetoseget ennek a Vigh Zolinak, vagy csak ugy siman, vele nem is konzultalva, kiraktad a kepet az elso oldalra? mert ez utobbi esetben azert ez eleg furcsa huzas lenne...

Reply
anka
12/02/2010 4:28pm

hat nemsemmivagy te laci.....

Reply
01/25/2012 3:42pm

sziasztok,a laci munkaja jo.szeretni kell,az attila bealitotsaga nem rossz hanem kellemetlen.de ez nem jo hogy kiskoruakat kefelnek dolarert vagy fenyitesert.hat jojj el hozzam Elton aus Udvarhely es engem fenyitsel ne kicsigyerekekekt.
afanisztanba teged abban a karikaban neznek amelyik a Kalasnyikov elejen van es csak eido kerdese a ravasz.
na ugy hogy Kerjel szepen bocsanatot mindenkitol es Szeke Lacitol is.mert megyek fel Udvarhejre es akkor meg a polici a sem fog megmenteni!!!

Reply
szőkelaci
12/02/2010 4:47pm

Svéd: A védekezés lehetősége nyitott!

Roll: Hogy hogy nem készült semmi felvétel, hát nem hallod? Inkább a kiskorúak zsarolásán van a hangsúly. Hamarosan jönnek további részletek!

Sanyi: A lányok megerőszakolása, illetve az udvarhelyi farokhuszárok ügye egy másik sztori/bejegyzés lesz, de még nem tudom mikor, gyűjtöm az információkat. Állandóan!

Anka: Ezt hogy értsem?

Reply
anka
12/02/2010 5:18pm

Hat ugy hogy az informatorod is b.....i ,es valotlan,sot bizonytalan tenyekre alapozva te ezt csak ugy megirtad,es 3 eves gyenge bizonyitekokra alapozva irogatsz....remelem hogy ezt a kommentet sem mellozod.

Reply
anka
12/02/2010 5:21pm

Es ha vannak filmek miert nem teszed fel azokat?sokan orulnenek tenyeknek,nem csak mende mondaknak.

Reply
@
12/02/2010 6:43pm

Ez a hang felvetel egy cseppet sem tunik zsarolasnak, inkabb ugy tuniuk mintha mindket fel benne lett volna a dologba. Es semmi ellenkezes nem volt benne, tisztan lehet erteni, hogy meg elvezte is a masik fel.
Hat egyszoval ez nem ZSArolas, nem is Fenyegetes. Es V.Z valaki meg kerdezte, hogy mi a helyzet?

Reply
xD
12/02/2010 8:16pm

Jelentget a buzija ? :)) Végül öt zárják be :)) de élvezni fogja mert majd segbeszekszuálják aamikor leejti a szappant

Reply
szőkelaci
12/02/2010 9:07pm

Mind1-nek van némi igaza, csak hát ez az a típusú eset, amikor a sértett kétszer szenved, elkerülhetetlenül. Igen Mind1, ez az a helyzet, ahonnan nem lehet nekem, mint újságírónak vagy minek erkölcsileg feddhetetlenül kikerülni. De nehogy rám legyél dühös azért, mert VZ terjesztette ezt a felvételt! A barmozást most nem reagálom le, minek?

Abban biztos vagyok, hogy jól döntöttem, amikor foglalkoztam az üggyel, a módszert, a hogyant azonban lehet vitatni, sőt!

Reply
szőkelaci
12/02/2010 10:15pm

Mind1: nem tudtam eldönteni, hogy a nyilvánosságnak szántad-e az újabb üzeneted vagy csak nekem, de a személyes utalás miatt úgy értékeltem, hogy nekem.

Nyugi, teljesen természetes, hogy néha lebarmoznak-hülyéznek stb., tehetik is, hiszen én sem bánok kesztyűs kézzel sokakkal. Szóval, ha már ilyen módját választottam a témafeldolgozásnak, akkor bizony nekem is jár a seggrepacsi ;).

Közvetlen elérhetőségem: udvarhely@fekete-feher.info.

Reply
nezz utanna laci
12/02/2010 10:26pm

egy tolvonast meg erne ''zolika'' saltanya elotti eletenek felkutatasa is. konkretan arra gondolok hogy egy pincerbol hogy lett uzlet vezeto parhonap alatt
konkretabban zolika pincer a vadrozsa panzioban(bikafalva) majd a kalapos kavehazban, es utanna jott a sleng de ott sem birta sokaig viselkedese miatt

Reply
:))
12/03/2010 9:34am

Nekem ket ismerosomet is oralisan megmuvelte 50 lej ertekben :) marmint adott 50 lejt fejenket a ket sracnak :)) ok csak oda tartottak.. kar h nincs bizonyitek ....Meg mikor a Szlengbe dolgozott. Az Elekesbe amikor ott volt sztem elvezte mert volt meg egy buzi srac aki ott dolgozott es altalaban egyutt voltak s mik folytak a raktarba ..... durva :)

Reply
szőkelaci
12/04/2010 12:17am

Az áldozatok neveit tartalmazó hozzászólásokat is töröltem. Újabb szolgálati közleményig maradjunk annyiban, hogy áldozatok neveit nem emlegetjük, mert nem engedem át. Ha tudtok áldozatról, értesítsetek közvetlenül az udvarhely@fekete-feher.info címen. Köszönöm!

Reply
ZORRÓ
12/04/2010 11:15am

te szabi, engedd ki a kéziféket. ha saját szemeddel látnád, akkor sem hinnéd. talán ha téged b6sznának seggbe, akkor talán : P
te anka, hát nem hallod a fák(k) lehulló levelének lágy neszét?!

Reply
Bikicsunaj
12/05/2010 6:53am

Hát rendben is van ez így.
Vígh beadta az ügyészségre a tárgyalást, én meg felhívom a Bányai-s tanárok figyelmét, hogy a diákoknak is hozzák tudomásukra, hogy mi folyik a "szomszédban".
Ugyanakkor Bunta Levente visszavonhatná a működési engedélyt.

Reply
feljelentes
12/05/2010 9:31pm

Úgy látom nem figyeltetek korábban. A feljelentést ott kell megtenni, ahol az elkövetés megtörtént. Jelen esetben Magyarországon, mert Laci ott él, ott írta a cikket.

Átüt:)

Reply
sved
12/06/2010 7:36am

Tevedes ne essek, a feljelentes megteheto Udvarhelyen is, mivel mindketten roman allampolgarok (is) es az "elkovetes" Udvarhelyen tortent. Laci, sajnos azt kell mondjam, tenyleg szedd ossze magad, mert lehet hogy ezt a pert elveszited. Mondjuk ragalmazasnal tobbet nem varrhatnak a nyakadba :)

Reply
szőkelaci
12/06/2010 5:42pm

Svéd: Azért rendkívül kíváncsi vagyok, hogy az illetékesség kérdése miként alakul majd, ha tényleg lesz ebből a perből valami. Állításaim továbbra is fenntartom, sőt, hamarosan pontosítom, illetve továbbiakkal egészítem ki. A legfontosabb, nem VZ vagy az én személyem fontos ebben a történetben, hanem az, hogy egyetlen udvarhelyi tinédzser se kerülhessen ilyen megalázó helyzetbe.

Mind1: Megjöttek a hangfelvételek, köszi!

Reply
S.L.
12/10/2010 6:03pm

Én megértem Szőke László hogy ezt a Vigh Zoltánt próbálod befeketiteni és jól is teszed. De gondoltál ara hogy ezeknek az emlitett áldozatoknak egy "régi sebet" tépsz fel és újra pletykává teszed őket. Azért kérlek legközelebb gondold jobban át az ilyen áldozatok nevének publikálását. Köszi megértésed.

Reply
Baby
12/19/2010 11:31pm

Sziasztok. Én komolyan mondom, hogy lehidalok. Olyan állítások vannak, amiktöl frászt kapok. Hogy tudtok ennyire unatkozni, hogy ilyen alaptalan vádakkal illetitek meg ezt az Embert? Volt szerencsém megismerni Zolit. Kétlem, hogy ö ilyeneket tenne. Valaki törbe csalta oszt csö. Laci, olyan problémákat érints, aminek van értelme. Azoknak a tudatlanoknak irom, akik esetleg nem tudnák: kocsmát(bárt) minimum 50 méterre lehet üzemeltetni az iskolától, az Ucecom pedig egy továbbképzö iskola, oda nem kiskoruak járnak tudtommal. Le a kalappal azon emberek elött, akik úgy itélkeznek, hogy semmi fogalmuk nincs arról, hogy mi van. Zolika én melletted vagyok, és szurkolok neked. Laci, te pedig vonszold haza magad, innen irogass olyan dolgokat amiket megtapasztalsz. Nem hogy hallgatsz olyan emberekre, akik egy ismerösüknek az ismeröse unokatestvérének a barátnöjének az öccse hallott egy úton hányódó semmittevötöl. Köszönöm ha megjelenik.

Reply
Mathe Attila
12/21/2010 5:01pm

" Egyikük fel is akarta jelenteni a helyi rendőrségen, ahol a kapuban elzavarta a szolgálatos rendőr azzal, hogy ha nem tudja magát megvédeni, akkor meg is érdemli, hogy megerőszakolják." - valamilyen uton modon meg lehetne tudni annak a rendornek a pontos nevet aki igy viselkedett egy vedtelen fiatallal szemben aki eppen a segitseget kerte?
Nem masert csak nem artana ha egy paran visszavennenek az arcukbol ha nem akarjak a lakossagot igazabol magukra haragitani mert akkor mar keso lesz nekik (gondoljon mindenki arra amire akar) En szemelyszerint az osszes ilyen korrupt embert villamosszekbe tennem, hogy tanuljon belole minden fasszopo buzi kocsog!!!

Reply
01/08/2011 9:51pm

buzi kis csicska pocs zoltan!!!

Reply
székelybácsi
01/19/2011 10:02pm

Ezek nem vádak! Több olyan személyről is tudok, akinek az életet tönkretette az ilyen zsarolások miatt. Nem azzal van gond, hogy a fiatalkorúak sexuális kapcsolatba lépnek vele, hisz ezt javarészt önszántukból teszik, mivel nem tudjak milyen következményekkel jár. A sexuális kapcsolat felvétele után megszerzi az alany telefonszámát, s zaklatni kezdi. A beszélgetésbe beleszövi az esetet, amit majd felhasznál zsarolásra, újabb sexuális együttlét érdekében. Ha az alany nem hajlandó újabb együttlétre, akkor Zolika terjeszteni kezdi a hangfelvételt. Ebből adódóan az alany közröghelyé válik a barátai szemében, s kiközösítik. Van olyan aki kénytelen volt szégyenében elköltözni a városból is, mert mindenhol csak kiröhögték. Ismerek olyant is, akit több mint 2 éve piszkított be, s még a mai napig is buzinak tartják, nem számít hány lánnyal volt azután.

Reply
komoly
01/22/2011 9:37pm

Komolyan gondolom enis hogy laci fejetlen,vagy nemis tudom,merthogy hogy lehet ilyen semmi alaptalan hulye storykat megirni es varni hogy felakasszak a buzit?nem a 18 dik szazadban elunk,

Reply
Kivagyok
02/27/2011 10:27am

Hat megdobbento de igaz!!!!!
Az En egyik baratomat is megprobalta megeroszakolni a Sakaltanyaban....Nem voltam akkor a helyszinenn de elmondasa szerint Megprobalta megeroszakolni. Azzal az indokkal menttek a Sakaltanyaba h JATEKGEPEZZZENEK.(+18 -nem nagykoru).Leitatta es a kiszolgalo roma lannyal megbeszeltek h csalja hatra . az erintett szemelyt azzal a cellal h megengedi ...h .......meb...a srac a hatso ajton ment be,es mondta h varjon mig megy ne h a tarsai meglassak oket h ok ketten mennek.Az ajtot bezartak es a fonok (Vig Zoltan ) zarorat mondott. A tarsai elhagytak az epuletet de nem mentek mesze mert tudtak h nem mehetett el igy vartak...h mi tortent nem tudom..nem szamolt be rola dea tobbi gyerek akik vele voltak azt mondtak miutan kijott hanyt es a szajat mosta a hooban..!!!!!!Atvizsgaltak es nem volt sexualis behatolas...!!:P:D

Reply
dominus
07/20/2013 1:50am

Nem az a lényeg , hogy homoszexuális - szerintem - hanem az, hogy pedofil, mármint ha a fiuk kiskorúak illetve fiatalkorúak - megrontás, fiatalkorú (kiskorú) veszélyeztetése) a törvény bünteti tudomásom szerint, jól tudom? Csak kérdem nem Udvarhelyen élek(sajnos)

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply

  Aktuális

  Támogasd az ingyenes jogi segélyszolgálatot!

  Ingyenes jogi segélyszolgálatot kívánok létrehozni az udvarhelyi maffia áldozatai számára. Támogasd te is!


  Bármilyen összegű támogatást továbbra is lehet küldeni itt!]

  Indulásként 50.000 Ft összeggel támogatom a szolgálat beindítását. Eddig további 275.000 Ft felajánlás érkezett, azaz 325.000 Ft-ra várom olyan udvarhelyi civil szervezet jelentkezését, amely az inkognitó védelme mellett felvállalná az állandó ügyfélszolgálatot!
   

  Rovatok

  All
  Emberek
  Udvarhely
  Ügyek

  Udvarhely - élő
  Hála a Scribd-nek, nem gond többé felhasználóbarát környezetben közölni nagy, száraz, de néha igencsak szükséges dokumentumokat, tanulmányokat, háttéranyagokat.
  Profile